3.11.18

Οίκος ανοχής με κούκλες του σeξ πουλάει την… «παρθενιά» των «ρομπότ» έναντι $10.000!

Ενώ η επέλαση των «ρομπότ του σεξ» στο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου συνεχίζεται, και οίκοι ανοχής με άκρως προηγμένες κούκλες (που μιλούν, κινούνται, βογκούν κ.λπ.) ξεφυτρώνουν με ταχύτατους ρυθμούς σε δεκάδες πόλεις ανά την υφήλιο, κάποιοι επιχειρηματίες έχουν ήδη νιώσει την ανάγκη να ξεχωρίσουν!
Η επιχειρηματίας πίσω από τον οίκο ανοχής Eve’s, που θα ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του 2019, στην Καλιφόρνια, σκέφτηκε να προσφέρει στους μελλοντικούς της πελάτες που ομολογουμένως δεν έχουμε ξανακούσει: 
Την ευκαιρία να κάνουν σεξ με μια «παρθένα» κούκλα του σεξ, έναντι 10.000 δολαρίων.
Σε μια προσπάθεια να χρηματοδοτήσει τη νέα της επιχείρηση, η Unicole Unicron έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία στην πλατφόρμα Indiegogo. Ως αντάλλαγμα για τις προσφορές, η επιχειρηματίας παρέχει εκπτώσεις στις υπηρεσίες που θα προσφέρει ο οίκος ανοχής της.
Μάλιστα, τα άτομα που είναι διατεθειμένα να καταβάλουν το δυσθεώρητο ποσό των 10.000 ευρώ θα κερδίσουν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν μια… συναισθηματική σχέση με τα «κορίτσια», περνώντας λίγο αθώο χρόνο μαζί τους σε αρκετά ραντεβού προτού περάσουν μια μαγευτική βραδιά με τα «παρθένα» ρομπότ.
Όπως διευκρινίζει η επιχειρηματίας στην σελίδα της πλατφόρμας, οι κούκλες του σεξ θα συνεχίσουν φυσικά να εργάζονται στον οίκο ανοχής της μετά την πρώτη τους φορά, αλλά το αντίτιμο για την παρέα τους θα είναι φυσικά χαμηλότερο.
Αυτό που μάλλον δεν έχει σκεφθεί  η Unicole είναι τι θα συμβεί αν ο γαλαντόμος πελάτης… ερωτευτεί την υποψήφια ερωμένη του μετά απο τα αλλεπάλληλα ραντεβού τους και αποφασίσει να την κλέψει αφού εκείνη του χαρίσει την… αθωότητά της.
Στην εποχή των ρομπότ του σεξ εξάλλου όλα είναι πιθανά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου