1.11.18

Αυτό είναι το πιο ακριβό αμάξι στον κόσμο για να νοικιάσετε - Κοστίζει $20.000 τη μέρα!

Μια Bugatti - το γαλλικό πολυτελές αυτοκίνητο - δεν είναι φθηνή να την αγοράσετε αλλά όπως φαίνεται ούτε και να την νοικιάσετε. 

Για την ακρίβεια, είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο που τίθεται προς ενοικίαση!
Υπάρχουν μόνο τρία μοντέλα – τα Veyron, Chiron και Divo - και οι τιμές κυμαίνονται από 1,7 εκατομμύρια έως 3 εκατομμύρια δολάρια. Τον Σεπτέμβριο, το νέο Divo Hypercar ξεπούλησε σε μια μέρα, με την αξία του να φτάνει το ασύλληπτο ποσό των 5,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν αγοράσετε ένα Veyron, το λιγότερο ακριβό μοντέλο, θα χρειαστεί να πληρώσετε 20.000 έως 25.000 δολάρια για μια ετήσια αλλαγή λαδιών!
Αν αυτό σας φαίνεται εξωφρενικό, ίσως όμως σας φανεί λογική η τιμή ενοικίασης αυτού του αυτοκινήτου.
Η εταιρεία Royalty Exotic Cars με έδρα το Las Vegas νοικιάζει τη Veyron, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να καταθέσει μια εγγύηση που κυμαίνεται από 150 έως 250.000 δολάρια. Εν τω μεταξύ η εταιρεία έχει ελέγξει και την οικονομική επιφάνεια του υποψήφιου πελάτη της προκειμένου να είναι σίγουρη πως έχει τη δυνατότητα να την επισκευάσει σε περίπτωση μεγάλης ζημιάς. Άλλωστε ο περιστασιακός οδηγός της θα έχει κάτω από το δεξί του πόδι 1.200 ίππους.
Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τις 4 ώρες και τις 15.000 δολάρια, συνεχίζει με 8 ώρες και 20.000 δολάρια, ενώ οι 30.000 δολάρια που ζητά για ενοικίαση μιας ημέρα ακούγονται συγκριτικά σαν τιμή ευκαιρίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου