1.11.18

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2019: Ιδρυτική διακήρυξη με 177 υπογραφές - κάλεσμα συμμετοχής

Η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης συνοδευόμενοι από 177 υπογραφές:
Φίλες και φίλοι
"Τα τελευταία χρόνια ως Έλληνες πολίτες, βιώνουμε τη ζοφερή πραγματικότητα της μεγάλης και πολύπλευρης κρίσης που διέρχεται η Χώρα μας.
Το πολιτικό μας σύστημα και οι δημοκρατικοί μας θεσμοί δοκιμάζονται σκληρά για την αντοχή τους, τη λειτουργία τους και την αποτελεσματικότητα τους, στην εξεύρεση οδών αντιμετώπισης, αλλά και διεξόδου από αυτήν.
Η χρεοκοπία της οικονομίας μας, που είχε ως αποτέλεσμα τη δραματική μείωση μισθών και συντάξεων, η υπερφορολόγηση όλων των εισοδημάτων με ταυτόχρονη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, η κατάρρευση εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, η δημιουργία δυσμενέστερων συνθηκών για τους αγρότες μας,  τους εργαζόμενους,  τους ελεύθερους  επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες, η έκρηξη της ανεργίας, σε συνδυασμό με τη φυγή των νέων επιστημόνων μας για αναζήτηση εργασίας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα προβλημάτων που οδηγεί τους Έλληνες πολίτες δυστυχώς, στην απαξίωση των δημοκρατικών θεσμών, στην απόγνωση και σε οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα.
Ταυτόχρονα, είμαστε όλοι και όλες, μάρτυρες ενός δημόσιου πολιτικού διαλόγου που διεξάγεται στη Βουλή των Ελλήνων και στα ΜΜΕ σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους με έντονα αντικρουόμενες απόψεις και αλληλοκατηγορίες που εντείνουν αντί να καθησυχάζουν τις ανησυχίες μας για το μέλλον και την προοπτική της χώρας μας.
Παράλληλα, ζούμε ακραίες κοινωνικές συμπεριφορές και περιστατικά βίας, καθώς και άνοδο παθογόνων κοινωνικών φαινομένων που τραυματίζουν, εκφυλίζουν, απαξιώνουν τη λειτουργία της δημοκρατίας και των αντιπροσωπευτικών μας θεσμών, δημιουργώντας ένα αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία.
Αυτή η ζοφερή πραγματικότητα απειλεί να προσλάβει καθεστωτικά χαρακτηριστικά αποδυναμώνοντας έτσι την προοπτική εκκίνησης μίας νέας ελπιδοφόρας πορείας για την οικονομική, κοινωνική και πολιτική αναγέννηση της Χώρας μας.
Όλες αυτές οι παραπάνω δυσάρεστες διαπιστώσεις μάς οδήγησαν-μια ομάδα ενεργών πολιτών από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου ν’ αναλάβουμε την πρωτοβουλία ώστε να έρθουμε σε επαφή και μεταξύ μας επικοινωνία.
Ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και διαμορφώνουμε προτάσεις, με μοναδικό στόχο να διαμορφώσουμε συλλογικά ένα νέο, δημοκρατικό, δημιουργικό προγραμματικό πλαίσιο, συμβάλλοντας έτσι στην αναγέννηση του πιο κοντινού σε όλους μας αυτοδιοικητικού θεσμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το εγχείρημα είναι απλό και έχει χαρακτήρα κυρίως ενωτικό και συλλογικό.
Μέσω πρωτοβουλιών για περαιτέρω μελλοντική κινητοποίηση και διαλόγο θέτουμε ως σκοπό την ενεργοποίηση και συμμετοχή όλων των πολιτών με στόχο την αναβάθμιση του θεσμού της Περιφέρειας  Πελοποννήσου και τη δημιουργία μίας στέρεας ελπίδας για την περιφερειακή ανάπτυξη.
Συναποφασίσαμε ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένουμε άλλο απαθείς και κυρίως ανοργάνωτοι απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην χώρα μας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι μια από τις πιο κοντινές, σε όλους και όλες μας, οργανωμένη δομή εξουσίας που επηρεάζει καθοριστικά, τόσο τη ζωή μας, όσο και τις προοπτικές των παιδιών μας, του μέλλοντος δηλαδή της πατρίδας μας.
Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ό,τι οι γνωστές παθογένειες του κεντρικού πολιτικού μας συστήματος που δημιούργησαν και εξέθρεψαν τη βαθιά κρίση, που διέρχεται σήμερα η χώρα μας, διαπερνούν ολοκληρωτικά και τις αυτοδιοικητικές δομές.
Η ανυπαρξία ενός ρεαλιστικού, βιώσιμου περιφερειακού αναπτυξιακού σχεδιασμού, η αποσπασματική χρήση των πόρων του ΕΣΠΑ, ο τρόπος διαχείρισης των οικονομικών πόρων της Περιφέρειας και η εκτέλεση των δημοσίων έργων, οι αστοχίες και η κοντόφθαλμη διαχείριση του σοβαρού προβλήματος των απορριμμάτων, η πλήρης ανυπαρξία διαλόγου και συνεργασίας με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς καθώς και ο λαϊκισμός, δυστυχώς κυριαρχούν και στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Εξ άλλου δεν είναι τυχαίο ότι  τα παραπάνω ζητήματα έχουν απασχολήσει  επανειλημμένως δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο".
Την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτήν την κατάσταση έχει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης που οδήγησε αλόγιστα στο καλάθι των αχρήστων τα ενωτικά και υπερκομματικά μηνύματα που της   απέστειλαν με την ψήφο τους οι πολίτες της Πελοποννήσου στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση όλοι και όλες μας που επωμιζόμαστε ενυπόγραφα αυτή την πρωτοβουλία επικοινωνίας μαζί σας αποφασίσαμε να μην μείνουμε άφωνοι, απαθείς και άπραγοι.
Συναισθανόμενοι τις ευθύνες μας απέναντι στον τόπο μας, στους πολίτες της Περιφερείας μας και ιδιαίτερα στην νέα γενιά, προτείνουμε θαρρετά και υπεύθυνα να κινητοποιηθούμε για την ανάδειξη μίας νέας ηγεσίας στην Περιφέρεια μας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου του 2019.
Το εγχείρημα αυτής της ολοκάθαρης επιλογής για τη δημιουργία μίας νέας, ανεξάρτητης και αυτόνομης αυτοδιοικητικής παράταξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τους ίδιους τους πολίτες, σας παρακαλούμε να το εκλάβετε ως ένα ανοιχτό κάλεσμα ενωτικής και υπερκομματικής συσπείρωσης και συλλογικής δράσης.
Με την πρωτοβουλία μας αυτή  θέλουμε να καταστήσουμε σαφές/ ξεκαθαρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζουμε και δεν απαξιώνουμε τον θεσμικό και τον αναντικατάστατο ρόλο όλων των πολιτικών κομμάτων που σέβονται το Σύνταγμα της Χώρας μας και την ευρωπαϊκή της προοπτική.
Αυτό που ζητούμε από τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα, στα οποία άλλωστε πολλοί και πολλές από εμάς συμμετέχουμε, είναι  να σεβαστούν το δημοκρατικό μας δικαίωμα να επιλέξουμε εμείς αυτούς και αυτές που θα μας εκπροσωπήσουν στην ηγεσία του νέου οργάνου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις αναπτυξιακές μας προτάσεις.
Η υιοθέτηση αυτής της ολοκάθαρης απαίτησής μας είναι βέβαιο ότι θα διαμορφώσει πολύ καλύτερους όρους συνεργασίας μαζί τους και αρμονικότερη συνύπαρξη με την όποια κυβέρνηση αναδείξει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Με αυτά τα απλά και καθαρά λόγια απευθυνόμαστε με σεβασμό στους πολίτες της Πελοποννήσου και κυρίως προς τους νέους και τις νέες.
Τους καλούμε σε συμμετοχή, συστράτευση, και κινητοποίηση, για να είμαστε πολλοί και πολλές αυτοί και αυτές που θα σχεδιάσουμε, θα αποφασίσουμε και κυρίως θα υλοποιήσουμε ένα ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο σχέδιο αναγέννησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Είναι αυτονόητο ότι με πνεύμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα αποφασίσουμε, προκειμένου ο Δημοκρατικός Αυτοδιοικητικός Χώρος να εκφραστεί ΕΝΙΑΙΑ και ΝΙΚΗΦΟΡΑ, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών".

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Οδοντίατρος
ΑΔΑΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Υπάλληλος
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ Δικηγόρος
ΑΛΕΞΑΚΗ ΛΥΓΕΡΗ (ΛΙΛΗ) Δημοσιογράφος
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Εκπαιδευτικός
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ τ. Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ Συνταξιούχος Δημοσίου
ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ Υπάλληλος Διυλιστηρίων
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Οικονομολόγος, Γενικός Διευθυντής ΣΥΦΑΝΟΠΕ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Εκπαιδευτικός
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χημικός
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος, Λογιστής
ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Οικονομολόγος, πρώην Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου
ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δικηγόρος
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Οικονομολόγος
ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΚΑ Καθηγήτρια
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Λογίστρια
ΒΑΣΙΛΟΥΝΗΣ ΒΛΑΜΗΣ Συνταξιούχος πυροσβέστης
ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Δημ. Υπάλληλος
ΒΕΜΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δικηγόρος
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Διευθυντής ΟΣΕ, Πρόεδρος ΕΕΤΕΜ
ΒΡΑΪΜΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ οικιακά
ΓΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Συνταξιούχος ΟΓΑ
ΓΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΓΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Αγρότισσα
ΓΕΩΡΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αγρότης-κτηνοτρόφος
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Εφοριακός
ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αγρότης
ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Συνταξιούχοος ΟΤΕ
ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας/ Ασφαλιστής
ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ Υπάλληλος
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΓΙΟΥΡΤΟΥΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γιατρός
ΓΚΙΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ιατρός Καρδιολόγος
ΓΚΙΟΥΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Οικοδομικές Εργασίες
ΓΚΟΤΣΗ ΑΚΡΙΒΗ-ΕΛΕΝΗ Δικηγόρος
ΓΚΟΤΣΗ ΜΑΡΙΑ Εκπαιδευτικός
ΓΕΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συνταξιούχος
ΓΚΟΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Οικονομολόγος
ΓΚΟΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ πρώην Δήμαρχος
ΔΑΒΟΥ ΚΑΛΙΟΠΗ Αρχαιολόγος
ΔΑΛΗΒΙΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος
ΔΑΝΕΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Πολιτικός Μηχανικός
ΔΑΡΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Αντιδήμαρχος Μεγαλόπολης
ΔΟΥΒΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ελεύθερος επαγγελματίας
ΔΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ Αγρότισσα
ΔΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Καθηγητής
ΔΡΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Καθηγητής
ΘΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Καπετάνιος Εμπορικού Ναυτικού
ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Φυσικός
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Εργολάβος Οικοδομών
ΚΑΙΣΑΡΗ ΘΕΜΙΣ Οικονομολόγος
ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Τρίπολης
ΚΑΛΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Συνταξιούχος Δημοσίου
ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Έμπορος
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Αγρότης
ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Δικηγόρος
ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Φυσικός
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δημόσιος Υπάλληλος
ΚΑΡΝΑΒΕΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ιδ. Υπάλληλος
ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Συνταξιούχος
ΚΑΡΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δημόσιος Υπάλληλος
ΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συνταξιούχος Εφοριακός
ΚΑΥΚΑΣ ΣΤΑΘΗΣ Αγρότης
ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΑ Δασκάλα
ΚΟΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Συνταξιούχος
ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αγρότης
ΚΟΥΛΟΥΒΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γιατρός
ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επιχειρηματίας
ΚΟΪΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Μαθηματικός
ΚΟΪΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Οδηγός ΚΤΕΛ
ΚΟΥΤΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Διευθυντής Τράπεζας/Συνταξιούχος
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Οικονομολόγος/Μελετητής
ΚΟΥΦΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δάσκαλος
ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Φαρμακευτικός αντιπρόσωπος
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Ράπτης
ΛΑΓΟΔΟΝΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Σαπουνακαιϊκων
ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Φυσικοθεραπεύτρια
ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Ταχυδρομικός
ΛΑΚΑΡΓΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δημοτικός Υπάλληλος
ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Φοιτητής/Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΛΑΤΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Ελευθ. Επαγγελματίας Ηλεκτρολόγος
ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Εργοδηγός ΟΣΕ-Συνδικαλιστής
ΛΙΑΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Επιχειρηματίας
ΛΙΓΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Συνταξιούχος πυροσβέστης
ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Επιχειρηματίας
ΛΥΚΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Αγρότισσα
ΛΥΚΑΡΓΥΡΗ ΒΑΛΑΝΤΙΝΗ Φοιτήτρια
ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Φαρμακοποιός
ΛΥΡΕΝΤΖΟΣ ΦΩΤΗΣ Συνταξιούχος
ΜΑΔΟΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Εκπαιδευτικός
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Αγρότης
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αγρότης –Οινοποιός
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αγρότης
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Πολιτικός Μηχανικός
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Υδραυλικός
ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συνταξιούχος
ΜΑΡΙΝΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ Συνταξιούχος Δημοσίου
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Δάσκαλος
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Οικονομολόγος, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΜΑΡΙΑ Συνεταιριστική Υπάλληλος
ΜΕΪΜΕΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δάσκαλος
ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Εκπαιδευτικός ΟΑΕΔ
ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Χημικός
ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τριφυλίας
ΜΠΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Οδοντίατρος
ΜΠΑΧΤΑΛΙΑ ΕΛΕΝΗ Ψυχίατρος
ΜΠΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τεχνολόγος Μηχανικός
ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αγρότης
ΜΠΟΓΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Συνταξιούχος
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΟΡΦΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Έμπορος
ΠΑΓΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Αγρότισσα
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Συνταξιούχος του Δημοσίου
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Επιχειρηματίας
ΠΑΝΑΣ ΒΛΑΣΗΣ Συνταξιούχος Τραπεζικός
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ Καθηγητής
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Οδοντίατρος –Οδοντοτεχνίτης
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ Αντιδήμαρχος Τρίπολης
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, πρώην Πρόεδρος Παναρκαδικού Νοσοκομείου
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιατρός Πυρηνικής Ιατρικής
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Διευθυντής Τράπεζα Ελλάδος/κατάστημα Τρίπολης
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Προϊστάμενος Τμήματος Μουσείων & Ιστορικών Αρχείων Ε.Κ.Π.Α.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επιχειρηματίας
ΠΑΤΡΩΝΑ ΖΑΦΕΙΡΙΑ Παιδίατρος
ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Εκπαιδευτικός
ΠΑΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ Ελευθ. Επαγγελματίας
ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Καθηγητής ΤΕΙ
ΠΥΡΓΑΚΗ-ΜΠΟΓΡΗ ΜΑΡΙΑ Συνταξιούχος Δημοσίου
ΡΑΔΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ελευθ. Επαγγελματίας, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δημητσάνας
ΡΕΚΚΑΣ ΧΑΡΗΣ Ιδ. Υπάλληλος
ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΗ Οδοντίατρος
ΣΑΙΣΑΝΑΣ ΑΡΗΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΡΗΣ Τραπεζικός
ΣΑΡΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Πολιτικός Μηχανικός
ΣΑΡΕΛΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Οικονομολόγος
ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Αγρότης
ΣΚΟΥΡΤΗ ΕΛΕΝΗ Συνταξιούχος
ΣΙΑΠΚΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Φαρμακοποιός
ΣΚΑΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Αγρότισσα
ΣΥΡΙΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αγρότης
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αγρότης
ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  Ιδ. Υπάλληλος
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Επιχειρηματίας
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Επιχειρηματίας
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Υπάλληλος Υπουργείου Γεωργίας, πρώην Πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Οδηγός
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Φοιτητής
ΣΤΑΥΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ξυλουργός
ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Υπάλληλος ΟΣΕ
ΣΥΡΕΓΓΕΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γεωπόνος
ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΕΤΕ)
ΤΟΥΡΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Δάσκαλος
ΤΡΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Οικονομολόγος, Δημοτική σύμβουλος Νοτ. Κυνουρίας
ΤΡΑΧΑΝΑ ΕΛΕΝΑ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΤΡΙΧΑ ΕΦΗ Απόφοιτη επιστήμης των υλικών
ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΜΑΚΗΣ Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας
ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αγρότης
ΤΣΑΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Συνταξιούχος
ΤΣΑΡΚΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ιδιωτικός υπάλληλος
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ Επιχειρηματίας
ΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΦΙΛΙΟΥ-ΚΟΡΡΕ ΕΛΕΝΗ Συνταξιούχος ΟΑΕΕ
ΦΟΥΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Οδοντίατρος
ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Δάσκαλος
ΧΑΝΙΑΣ ΝΙΚΟΣ Αντιστράτηγος Ε.Α - Πυροσβεστικό Σώμα
ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πολιτικός Μηχανικός
ΧΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΧΟΥΣΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ Νοσηλεύτρια
ΧΟΥΣΕΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΨΥΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φοιτητής
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Οικονομολόγος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου