6.12.18

Ο κ. Σπίρτζης ξέχασε τον Αυτοκινητόδρομο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, ψάχνει ακόμα τους μειοδότες των 2 από τις 8 εργολαβίες του Πάτρα-Πύργος

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

Στην ερώτησή μας, από 1-11-2019, για τις πράξεις και παραλήψεις της Κυβέρνησης που ακύρωσε το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του Άρθρου 5 του Ν.4219/2013, που όριζε την ολοκλήρωση του τμήματος Πάτρα  - Πύργος ταυτόχρονα με το τμήμα Κόρινθος – Πάτρα και του τμήματος Πύργος –Καλό Νερό- Τσακώνα μέχρι 31-12-2016, απάντησε εκπρόθεσμα, όπως συνηθίζει ο κ. Σπίρτζης.
Αντί ο κ. Σπίρτζης, ως μακροβιότερος μνημονιακός Υπουργός, να αναλάβει τις ευθύνες του για τη μη τήρηση του Νόμου –τον οποίο μπορούσε να αλλάξει όποτε ήθελε- μας ενημερώνει ότι αντί Αυτοκινητοδρόμου, θα επισκευάσει τον υπάρχοντα, από Πύργο μέχρι Καλό Νερό, επικαλούμενος ψευδώς την απόφαση του ΣΤΕ για τον Καϊάφα, η οποία, όμως, είναι προγενέστερη του Ν. 4219/2013, ενώ «ποιεί τη νήσσα» για το τμήμα Καλό Νερό – Τσακώνα.
Για το τμήμα Πάτρα- Πύργος μας λέει τα γνωστά για την εξέλιξη των οκτώ εργολαβιών, μετά την κατάτμηση του έργου, από τις οποίες στις δύο αναζητούνται οι μειοδότες.
Τα ψέματα του κ. Σπίρτζη, που το 2015, μετά την ακύρωση του διαγωνισμού από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μας έλεγε ότι οι διαγωνισμοί θα ολοκληρωθούν εντός του 2015 και το έργο θα ξεκινήσει το 2016 είναι αυταπόδεικτα και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
Για αυτό ακριβώς τον λόγο, επειδή γνωρίζουμε και έχουμε καταγράψει τα ψέματά του, δεν μας καλεί στις συσκέψεις με τους φορείς, γιατί δεν αντέχει το ξεγύμνωμα μπροστά τους, και προτιμά να στήνει «μαϊμού» συσκέψεις με τη συνενοχή των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για να μας καταγγείλει «δήθεν» για την αδιαφορία μας.
Όμως, η ώρα που θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις και παραλήψεις του πλησιάζει. 
  
*Επισυνάπτονται τα κείμενα της Απάντησης (σελίδες 8)


2596erot18_signed (1).pdf
167K Προβολή ως HTML Σάρωση και λήψη

2596 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ (2).pdf
590K Προβολή ως HTML Σάρωση και λήψη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου