6.12.18

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διάκριση από τον ΠΣΑΤ

Τον  Μεσσηνιακό Γ.Σ. που συμπλήρωσε 130 χρόνια δράσης και  προσφοράς  στα αθλητικά δρώμενα της χώρας θα τιμήσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου. Στην ειδική εκδήλωση της απονομής τιμητικών διακρίσεων και βραβείων στους καλύτερους και καλύτερες του 2018 την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας περιλαμβάνεται και ο Γ.Σ. Μεσσηνιακός. 
Στον τελικό κατάλογο  βραβεύσεων που ανακοινώθηκε είναι:
  • Οι πέντε από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας και είναι οι Γιώργος Καραγκούνης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς και Βασίλης Τοροσίδης, που έχουν ξεπεράσει τις 100 διεθνείς συμμετοχές.
  • Το έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς θα δοθεί στην οικογένεια Γούνα, που όλα τα μέλη της διαπρέπουν στον αθλητισμό και κυρίως στο πόλο, ενώ Τιμητική διάκριση θα δοθεί στην πρώην Πρόεδρο των Special Olympics Γιάννα Δεσποτοπούλου για την εθελοντική της προσφορά και στον εμβληματικό αθλητή των Special Olympics Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.
Επίσης ο ΠΣΑΤ θα βραβεύσει:
  • Με το Έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους»: Βασιλική Μιλλούση (γυμναστική) & Κώστας Παπαγεωργίου (πιγκ πογκ) & Βάσω Σκάρα (χάντμπολ)
  • Με Τιμητική Διάκριση: την ΑΕΚ Μπάσκετ (για την επέτειο των 50 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης), τον σκηνοθέτη Τάσο Μπουλμέτη και τον Βασίλη Γεωργίου, που περιέγραψε τον τελικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου