8.12.18

Οι φωτογραφίες των...δέκα ετών σε τι εξυπηρετούν τελικά;

Όχι πως δεν έγιναν επεισόδια στα Εξάρχεια φέτος. Όχι ότι δεν έγιναν ζημιές και απίθανα πράγματα πάλι όπως κάθε χρόνο το Δεκέμβριο. Αλλά είναι όντως απορίας άξιον σε τι εξυπηρετούν αυτές οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται ως νέες αλλά τραβήχτηκαν δέκα χρόνια πριν!
H φωτογραφία που κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων και παρουσιάζεται ως «νέες καταστροφές στα Εξάρχεια» διαψεύδεται από τον Έλληνα φωτορεπόρτερ, Γιάννη Κέμμο, ο οποίος λέει πως είχε τραβήξει ανάλογη από άλλη οπτική γωνία στα επεισόδια του 2008 αλλά και από τον Αύγουστο Κορτώ που αναγνωρίζει το καμένο προ δεκαετίας αυτοκίνητο φίλης του!

Αναλυτικά, η ανάρτηση του φωτορεπόρτερ Γιάννη Κέμμου:

«Σήμερα δεν ξέρω ποιος την ανακάλυψε και τι σκοπούς εξυπηρετεί, κυκλοφορεί αυτή εδώ η φωτογραφία από τα Εξάρχεια υποστηρίζοντας ότι είναι από τα χθεσινά επεισόδια. Λοιπόν αν το κάνετε από λάθος, απλά να είστε πιο προσεκτικοί.
Αν το κάνετε επίτηδες σοβαρευτείτε λίγο. Η φωτογραφία είναι από το 2008. Πώς το ξέρω; Έχω τραβήξει την ίδια από άλλη γωνία δέκα χρόνια πριν. Και η προπαγάνδα θέλει τρόπο και έχει όρια».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου