7.12.18

ΒΙΝΤΕΟ - Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του "Game of Thrones" με μάχη πάγου εναντίον φωτιάς

Οι θαυμαστές του «Game of Thrones» έχουν προειδοποιηθεί αμέτρητες φορές ότι«ο χειμώνας έρχεται», αλλά στο νέο τρέιλερ για τον επόμενο, όγδοο και τελευταίο κύκλο, «ο χειμώνας είναι τελικά εδώ».

Το τρέιλερ του HBO, το οποίο έκανε ντεμπούτο στην έκθεση Comic Con Experience, παράρτημα του Comic Con San Diego που διοργανώνεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, στο Sao Paolo Expo προϊδεάζει για σκοτεινές μάχες.

Στο βίντεο λυσσομανά ένας κρύος άνεμος σε ένα παγωμένο τοπίο, το οποίο αποκαλύπτεται ότι είναι ο τρισδιάστατος «χάρτης» του Westeros που εμφανίζεται στην έναρξη της σειράς.

Ο παγωμένος άνεμος περνά από ένα άγαλμα του λιονταριού του Λάνιστερ, το οποίο γρήγορα καλύπτεται από πάγο. Στη συνέχεια, ο άνεμος χτυπά το άγαλμα ενός δράκου Ταργκάρυεν, το οποίο επίσης παγώνει.

Στη συνέχεια, φλόγες ξεσπούν στην άλλη πλευρά του Westeros και κινούνται γρήγορα προς τα βόρεια, καθώς ο πάγος κινείται προς τα νότια, μέχρις ότου οι δύο αυτές αντιτιθέμενες δυνάμεις συναντώνται σε ένα εκρηκτικό οπτικό νεύμα στη μάχη πάγου εναντίον φωτιάς που υπόσχεται να κυριαρχήσει στο επερχόμενο κύκνειο άσμα της δημοφιλούς σειράς.

Ο νέος κύκλος της σειράς «Game of Thrones» θα αρχίσει να προβάλλεται τον Απρίλιο του 2019.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου