14.11.19

Πόσες συμμετοχές έφτασαν στα γραφεία του ΣΚΑΪ μέσα σε 12 μέρες για το Big Brother !

Ήταν να μην ανακοινωθεί το έπαθλο. 

Όταν έγινε γνωστό πως ο νικητής του Big Brother που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ θα λάβει 100 χιλιάδες ευρώ, ο αριθμός των συμμετοχών υπερδιπλασιάστηκε. Και αν και στην αρχή μόλις ξεπερνούσαν τις 1.000, μετά την προβολή του τρέιλερ του ριάλιτι άρχισε να ανεβαίνει ο αριθμός των αιτήσεων ραγδαία και μέσα σε 12 μέρες ξεπέρασε τις 3.000.
Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι αρκετά υψηλός δεδομένου του μικρού χρονικού διαστήματος που «τρέχει» το trailer.
Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι απαιτεί εγκλεισμό και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι νέοι οι οποίοι ευελπιστούν πως μέσα από τη συμμετοχή τους διεκδικούν πολλά χρήματα και μεγάλη δημοσιότητα γίνονται όλο και περισσότεροι με αποτέλεσμα να επισπεύδεται η διαδικασία των οντισιόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως στο ριάλιτι δεν θα λάβουν μέρος μόνο όσοι συμπληρώνουν την αίτηση συμμετοχής αλλά και κάποιοι παλιοί τηλεοπτικοί γνώριμοι οι οποίοι ανήκουν στη περίφημη “δεξαμενή” παικτών οι οποίοι με έναν τρόπο μαγικό “ανακυκλώνονται” σε τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι. Πρόκειται κυρίως για άτομα που πήραν μέρος σε πιο “σκληρά” ριάλιτι όπως το “Power of love” καθώς το περιεχόμενο αλλάζει και ακολουθώντας τα χνάρια του Μεγάλου Αδελφού παγκοσμίως θα είναι αρκετά πιο “σέξι” και τολμηρό προκειμένου να καταφέρει να πετύχει υψηλό ποσοστό τηλεθέασης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου