16.11.19

Νέα δρομολόγια προς Ελλάδα βάζουν οι Condor, Eurowings και TUIfly

Η ενίσχυση των πτήσεων από τη γερμανική αγορά, που για την Ελλάδα αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή εισερχόμενου τουρισμού, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική

Οι τρεις βασικές αεροπορικές εταιρείες τσάρτερ της Γερμανίας επεκτείνουν το πρόγραμμά τους σε ελληνικούς προορισμούς για την τουριστική σεζόν του 2020. Condor, Eurowings και TUIfly αυξάνουν πτήσεις και χωρητικότητα, ακολουθώντας την υψηλή ζήτηση που καταγράφει ο ελληνικός τουρισμός την τελευταία εξαετία.
Η Condor προσθέτει περισσότερες πτήσεις από γερμανικά αεροδρόμια προς Μύκονο, Σαντορίνη και Σάμο, όπως επίσης και προς Κανάρια νησιά και την Τενερίφη, αναπροσαρμόζοντας το πρόγραμμά της και μειώνοντας θέσεις από Τουρκία, Ιταλία και Τυνησία.
Στο ίδιο πλαίσιο η Eurowings βάζει περισσότερες πτήσεις από το αεροδρόμιο του Αμβούργου για τη Θεσσαλονίκη, ενώ από το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης θα υπάρχει νέο δρομολόγιο για την Κω.
Τέλος, ο αερομεταφορέας του μεγαλύτερου tour operator στην Ευρώπη, η TUIfly, θα προσθέσει την επόμενη χρονιά μια νέα πτήση για την Κέρκυρα από τη Νυρεμβέργη και παράλληλα αυξάνει τις πτήσεις προς Κρήτη και Ρόδο.
Η ενίσχυση των πτήσεων από τη γερμανική αγορά, που για την Ελλάδα αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή εισερχόμενου τουρισμού, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική από τους επιχειρηματίες της αγοράς, μεταξύ άλλων λόγω και του κενού στη μεταφορά τουριστών που άφησε η Thomas Cook. Όπως σημειώνουν παράγοντες του χώρου, το μεγαλύτερο πρόβλημα από την κατάρρευση του βρετανικού tour operator, είναι να βρεθούν οι αεροπορικές θέσεις ώστε να συνεχιστεί η ροή των επισκεπτών


capital.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου