15.11.19

Ερωτικό σκάνδαλο στην TV: Οι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν σήμερα στο δικαστήριο!

Σε αίθουσα του δικαστηρίου της Ευελπίδων εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της παρουσιάστριας, η οποία εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο της TV.
Η διαδικασία έγινε στις 12.15 κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον του προέδρου υπηρεσίας. Παρόντες ήταν η σκηνοθέτρια και ο σύζυγός της. Με τα ασφαλιστικά μέτρα, η παρουσιάστρια ζητά να σταματήσουν να απευθύνονται στο πρόσωπό της, να μην την προσβάλουν και να μην την επισκέπτονται στον χώρο εργασίας της.
Η απόφαση για την προσωρινή διαταγή θα εκδοθεί τη Δευτέρα.
Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας κ. Γιώργος Κακουλάκης δήλωσε ότι η εντολέας του δέχεται μπούλινγκ από το ζευγάρι κι ότι έχουν καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμΗση για όσα έχουν ακουστεί δημοσίως για την εντολέα του.
Από την πλευρά της η δικηγόρος του ζευγαριού κ. Αριάδνη Νούκα δήλωσε στο protothema.gr: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και περιμένουμε την απόφαση τη Δευτέρα».
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου είχαν διαδραματισθεί σκηνές απείρου κάλλους έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας, η οποία φέρεται να γρονθοκόπησε και να εξύβρισε τη σκηνοθέτρια έπειτα από έντονη λογομαχία.
Αιτία της συμπλοκής, ο σύζυγος της σκηνοθέτιδας, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε παράνομο δεσμό με την παρουσιάστρια.
Μετά το επεισόδιο, η σκηνοθέτρια προσήλθε μαζί με τον σύζυγο και καμεραμάν της τηλεόρασης στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως για να υποβάλει μήνυση εις βάρος της παρουσιάστριας για «απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή», όπως αναφέρεται στο Βιβλίο Αδικημάτων και Συμβάντων του Α.Τ. Ακροπόλεως.
Την ίδια κιόλας ημέρα, η παρουσιάστρια συνελήφθη από την Αστυνομία με και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, λαμβάνοντας προθεσμία να απολογηθεί, ενώ απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα κατά της σκηνοθέτριας και του συζύγου της για προσβολή της προσωπικότητάς της, τα οποία εκδικάσθηκαν σήμερα.πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου