16.11.19

ΚΙΝΑ - ΔΕΙΤΕ την λευκή πυραμίδα στην έρημο Τάκλα-Μακάν !

Βαθιά μέσα Κίνα κοντά στην αρχαία πρωτεύουσα του Ξιάν βρίσκεται μια σειρά από αναχώματα πυραμίδων σχεδόν άγνωστα εκτός της χώρας. 
 
Περιπλέκοντας την πραγματικότητα αυτών των απομακρυσμένων τάφων, βρίσκεται ένας θρύλος μιας ακόμα μεγαλύτερης πυραμίδας. 

Μια πυραμίδα τέτοιου μεγέθους και μεγαλείου που κάνει όλες τις άλλες πυραμίδες του κόσμου να ντρέπονται.
 Αυτός είναι ο μύθος της λευκής πυραμίδας της Κίνας. 
 
Ο Sheahan παρουσίασε το 1947 στις 28 του Μάρτη στην έκδοση των New York Times, ένα άρθρο υπό τον τίτλο "ΗΠΑ η έκθεση της αεροπορίας για την τεράστια Κινέζικη Πυραμίδα σε απομονωμένα βουνά ΝΔ του Sian [Xi'an]."
Στο άρθρο, ο Sheehan φέρεται να δήλωσε ότι η πυραμίδα που είδε, εκείνες της Αιγύπτου φάνταζαν ως νάνοι και εκτίμησε το ύψος της στα 1000 μέτρα και το πλάτος της στα 1500 πόδια. Η μεγαλύτερη πυραμίδα της Αιγύπτου έχει ύψος μόλις 450 μέτρα. Ο Sheahan αναφέρει ότι η τοποθεσία της πυραμίδας βρίσκεται στο τέλος μιας μακράς απρόσιτης κοιλάδας στους πρόποδες της οροσειράς Qin Ling περίπου 40 μίλια νοτιοδυτικά της Xi'an.
Το ενδιαφέρον για την κινεζική πυραμίδα αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσίευση του Hartwig Hausdorf με το Die Weisse Pyramide το 1994 το οποίο αργότερα μεταφράστηκε στα Αγγλικά με τον αναθεωρημένο τίτλο Ο Κινεζικός Roswell (1998) στο οποίο περιγράφει εν συντομία τα ταξίδια του στην Κίνα σε αναζήτηση της θρυλικής μεγάλης λευκής πυραμίδας.
Ο Hausdorf δεν εντοπίζει το βραβείο του, αλλά έκανε την επιστροφή του από την Κίνα, με μια σειρά από φωτογραφίες πυραμίδων του Ντάργουιν που έχουν δημοσιευθεί ευρέως σε βιβλία και περιοδικά και κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Αυτές οι φωτογραφίες πυροδότησαν ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για μια ιστορία που είναι άνω των 50 ετών, αλλά ποτέ δεν έχει εξηγηθεί ικανοποιητικά.
Ο Hausdorf παραθέτει πολύ λίγες πηγές στο βιβλίο του, αλλά είναι δυνατόν να εντοπίσουμε, από που φαίνεται να έχει πάρει μεγάλο μέρος του υλικού του. Η αρχική πηγή του Hausdorf για μια λευκή πυραμίδα προέρχεται προφανώς από τον Bruce Cathie, στο βιβλίο του Bridge to Infinity (1983), στο οποίο ο Cathie αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού πιλότου της πολεμικής αεροπορίας τον James Gaussman.
Όπως ο Cathie λέει, κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ο Gaussman εκτελούσε αποστολή ρουτίνας μεταξύ της Ινδίας και της Κίνας, όταν ο κινητήρας υπέστη προβλήματα που τον ανάγκασαν να κατέβει σε χαμηλότερο υψόμετρο. Στην έκθεσή του σε ένα αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών, φέρεται να είπε:
 "Για να αποφύγουν μία οροσειρά βγήκαν σε μια επίπεδη κοιλάδα .
Ακριβώς από κάτω τους ήταν μια γιγαντιαία λευκή πυραμίδα. Έμοιαζε σαν παραμύθι. Περικλειόταν όλη η πυραμίδα μέσα σε αστραφτερό λευκό. Αυτό θα μπορούσε να ήταν μέταλλο, ή κάποιο είδος πέτρας. Ήταν καθαρό λευκό από όλες τις πλευρές. Το αξιοσημείωτο ήταν το επιστέγασμα, ένα τεράστιο κομμάτι κοσμήματος, υλικό που θα μπορούσε να είναι κρύσταλλο. Χωρίς αμφιβολία θα μπορούσαμε να προσγειωθούμε, αν και θελήσαμε. Είχαμε εκπλαγεί από την απεραντοσύνη του πράγματος. " Από τότε έχουν γραφτεί πολλά βιβλία παραθέτοντας την ιστορία ως αδιαμφισβήτητο γεγονός. *Η Λευκή Αδελφότητα δημιουργήθηκε από 36 από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και από το δαιμονικό συνεχές των Αγγέλων του σκότους.
  Έχει την έδρα της στην Λευκή Πολιτεία (ΜΑΧ ΤΑΝΕ) που βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν στην αυτόνομη επαρχία της Κίνας Σαανξί, σε 10 χιλιόμετρα βάθος. Διοικείται από ένα 12μελές συμβούλιο αστο οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Σατανάς, ο αρχάγγελος του σκότους Σαμαέλ.
Σκοπός της η εφαρμογή των πρωτοκόλλων του Σαμαέλ, που είναι 25 και έχουν σαν κεντρικό σκοπό την εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας με επικεφαλής το γιο του διαβόλου, τον Αντίχριστο.
To παράξενο είναι ότι καταρχήν ενώ η έρημος Τάκλαμακαν έχει πολλά αξιοθέατα δεν είναι Τουριστικός προορισμός...Κρυφή έρημος απο τον πολύ κόσμο..
Επίσης ερωτηματικά προκαλεί ότι μέχρι το 1999 ενώ υπήρχανε φήμες και μερικές φωτογραφίες για την ύπαρξη γενικά πυραμίδων στην Κίνα οι επιστήμονες λέγανε ότι στην Κίνα υπάρχουνε μόνο παγόδες και σίγουρα ουδεμία πυραμίδα . Επίσης έχουνε βρει πολλές μούμιες όμοιες με αυτές στην Αίγυπτο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου