16.11.19

Νοτιάδες και βροχές στα δυτικά

Με λίγες βροχές στα δυτικά θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες και με ανέμους που δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη. 
Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά λόγω της διατήρησης των ανέμων σε νοτιάδες. Γενικότερα, ο καιρός θα είναι καλός, δεν υπάρχει τάση για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο 15θημερο , αλλά ούτε και για ιδιαίτερες βροχοπτώσεις.
 
Αυτή είναι η πρόβλεψη του Θοδ. Κολυδά, όπως παρουσιάστηκε μέσα από το news247. gr. Γράφει για το επόμενο 48ωρο:

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-11-2019
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά εκτός από την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που μετά το μεσημέρι στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, που το βράδυ στα βορειοδυτικά είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.
ΔΕΥΤΕΡΑ 18-11-2019
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί και βαθμιαία από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, γρήγορα όμως θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου