15.11.19

Πέθανε η Ρένα Πάντα: Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα πέθανε σε ηλικία 63 ετών. 

Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια ζούσε σχεδόν απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια όπου την βρήκαν νεκρή γείτονές της. 
Η Πάντα είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ότι προετοιμαζόταν η διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα. 

«Ακόμα ένα δυσάρεστο. Λίγη ώρα πριν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η γλυκιά τραγουδίστρια των 70' 80' Ρένα Πάντα. Δοκιμαζόταν τελευταία πολύ. Σε λίγο θα διοργανωνόταν εκ νέου συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα προς βοήθεια της. Δεν Προλάβαμε. Ακόμα ένα θύμα της μεγάλης κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας. Αντίο γλυκία μας Ρένα».Η τραγουδίστρια μεσουράνησε τη δεκαετία του 70 και του 80 αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να κάνει και άλλες δουλειές. «Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη», είχε πει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της το 2018. «Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά (...) Πέρασα ένα μεγάλο καρκίνο. Μου έχουν αφαιρέσει τα μισά όργανα από το σώμα μου για να ζω τώρα και, αν δεν ήμουν άνθρωπος που δούλεψε στη νύχτα και έκανε ατασθαλίες, τώρα ίσως και να μην ζούσα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου