11.3.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις Junior

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία, παρά τις δυσκολίες του καιρού,  το 1ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις  Junior  Α & Κ 12, 14, 16 ετών, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικών όλων των κατηγοριών. (επισυνάπτονται τα αποτελέσματα). 
Στις απονομές παραβρέθηκε ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα κος Νίκος Μπασακίδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ και επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μακρής, ο πρώην πρόεδρος κος Γεράσιμος Κουνάδης, ο νυν πρόεδρος Διονύσιος Λαμπρόπουλος.
Οι νικητές:
Α12: Αθανάσιος Φωτεινόπουλος (Ηλιούπολη)
Κ12: Μαγδαλινή Αδαμοπούλου (Πετρούπολη)
Α14: Νικόλαος Μανόπουλος (Λαμία)
Κ14: Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη (Πάτρα)
Α16: Νικήτας Νιάρχος (Κολλέγιο Ντερή)
Κ16: Ναταλία Νικολοπούλου (Μέγας Αλέξανδρος Βουλιαγμένη)
Η καλή διοργάνωση σε ευρωπαϊκά πρότυπα και τα καλά λόγια των αθλητών και γονιών, έθεσαν τον όμιλό μας ήδη βασικό υποψήφιο για την ανάληψη από την Ελληνική Ομοσπονδία της διοργάνωσης του επόμενου πρωταθλήματος Τένις  Junior  Α & Κ 12, 14, 16 ετών που θα γίνει τον Οκτώβριο του 2015, καθώς και το Διεθνές Πρωτάθλημα Junior της ΙΤF (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις).

Ο Ο.Α.Καλαμάτας ευχαριστεί θερμά τον δήμο Καλαμάτας και το Εμπορικό Επιμελητήριο για την στήριξη τους καθώς και τους χορηγούς της διοργάνωσης: Έπαθλον Γ&Ν Βλαχονικολός ΟΕ, Ανδριανός Ποιοτικές Κτιριακές Κατασκευές, Remax (κος Σιψάς), Bodega, Del Mar, Louis Diagnosis και τα ξενοδοχεία Galaxy, Messinian Bay, Comfy. και τους Εθελοντές Σαμαρίτες που μας στήριξαν με την παρουσία τους κατά την διάρκεια των αγώνων!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου