14.3.15

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ - Ερευνα του ΣΔΟΕ στα οικονομικά Λαλιώτη, Β. Παπανδρέου και Μακρυπίδη


Ερευνα του ΣΔΟΕ στα οικονομικά Λαλιώτη, Β. Παπανδρέου και Μακρυπίδη

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζουν τα δημοσιεύματα για οικονομικούς ελέγχους πρώην υπουργών. 
 Με επείγουσα έρευνά του, το ΣΔΟΕ ψάχνει όλα τα περιουσιακά στοιχεία (αξίες, τίτλους, χρηματιστηριακά προϊόντα και χαρτοφυλάκια στην Ελλάδα και το εξωτερικό) του Κώστα Λαλιώτη, της Βάσως Παπανδρέου, καθώς και του Ανδρέα Μακρυπίδη, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του το «Πρώτο Θέμα».
«Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Κώστας Λαλιώτης, απαντώντας στο δημοσίευμα και συνεχίζει. «Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία (προσωπικά και οικογενειακά) βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι απολύτως διαφανή και συγκεκριμένα και είναι διαχρονικά δηλωμένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες δηλώσεις μου για το Πόθεν Έσχες» επισημαίνει στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Λαλιώτης προσθέτει: «Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία (προσωπικά και οικογενειακά) βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι απολύτως διαφανή και συγκεκριμένα και είναι διαχρονικά δηλωμένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες δηλώσεις μου για το Πόθεν Έσχες».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ειδική έρευνα διεξάγεται και στην Χρηματιστηριακή της Alpha Bank, ενώ εισαγγελική έρευνα διεξάγεται και αναφορικά με την πώληση από την Εθνική Τράπεζα της «Πανγαία», η οποία με ακίνητα αξίας 1 δισ. ευρώ πωλήθηκε σε ιδιώτη έναντι μόλις 36 εκατ. ευρώ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου