" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.3.15

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΖΟΣ:Τον εκτιμούν, τον εμπιστεύονται, αναγνωρίζουν τον αγώνα του και τον στηρίζουν με τις δωρεές τους !

Ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες πέντε (5) σημαντικά έργα με δωρεές των γνωστών οικογενειών Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, Βικτωρίας Καρέλια και Αθανασίου Μαρτίνου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες  ημέρες,  πέντε (5) σημαντικά έργα στις δομές Υγείας της Μεσσηνίας,το κόστος των οποίων προέρχεται από μεγάλες δωρεές των ανωτέρω οικογενειών.

Ειδικότερα η οικογένεια του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου χρηματοδότησε

1.     Την οριστική μελέτη και όλες τις αδειοδοτήσεις για την προσθήκη ενός ορόφου 1.000 τ.μ πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική προϋπολογισμού 80.000€. Η μελέτη είναι έτοιμη και τις επόμενες ημέρες εγκρίνεται από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.
2.     Την επισκευή και πλήρη λειτουργία όλων των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών προϋπολογισμού 30.000€, λύνοντας έτσι ένα χρόνιο  πρόβλημα που αφορά το πλύσιμο του ιματισμού του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών και του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Η οικογένεια Καρέλια προχώρησε μόλις πρόσφατα:

3.     Στην προμήθεια ενός σύγχρονου μηχανήματος της ουρολογικής κλινικής προϋπολογισμού περίπου στις 50.000€ και επίσης
4.     Στην προμήθεια λευκού ιματισμού για το Νοσοκομείο  Καλαμάτας προϋπολογισμού 15.000€

      5. Τέλος ο Αρκάς -με καταγωγή από Στεμνίτσα- εφοπλιστής  Αθανάσιος Μαρτίνος προχώρησε στην προμήθεια ενός πλήρους κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με τις πιο σύγχρονες κάμερες προϋπολογισμού 30.000€. 
Αυτή η δωρεά σε συνδυασμό   με άλλες παρεμβάσεις έχουν καταστήσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας ένα καλά φυλασσόμενο χώρο.

Από την πλευρά μας έχουμε να πούμε το εξής:

Κανένας πλούσιος δε πετάει τα λεφτά του -όσα και να έχει- εάν δεν έχει πειστεί ότι εκεί που θα πάνε θα πιάσουν τόπο. Και τόπο πιάνουν όταν ένα Νοσοκομείο διοικείται νοικοκυρεμένα και αποτελεσματικά. Τότε μόνο συμβάλεις και εσύ από την πλευρά σου, προκειμένου  να πειστούν κάποιοι για να πραγματοποιήσουν τέτοιες γενναιόδωρες πράξεις.
Τελικά πάντα η σκληρή δουλειά, η αποτελεσματικότητα,  η εντιμότητα, το ήθος και η αξιοπρέπεια εκτιμώνται απ´ όλους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου