11.3.15

Το Costa Navarino στηρίζει την υποψηφιότητα της Καλαμάτας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021

Πληθαίνουν οι δωρεές επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού προς Δήμους, δείγμα της διάθεσης που υπάρχει από τη πλευρά τους για κοινωνική προσφορά. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της δωρεάς του επιχειρηματία κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και της εταιρείας του TEMES (Costa Navarino) προς το Δήμο Καλαμάτας για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Καλαμάτας για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021. Ο κ. Κωνσταντακόπουλος σε πρόσφατη επιστολή του προς το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα επανεπιβεβαίωσε τη πρόθεσή του να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Καλαμάτας για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.
Στη σχετική επιστολή σημειώνει μεταξύ άλλων ότι "η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. θέλει να στηρίζει την προσπάθεια της πόλης με τους τρόπους που εσείς και το Γραφείο Υποψηφιότητας θα μας υποδείξετε ώστε να διευκολύνουμε το δύσκολο και σημαντικό έργο σας.
Για αυτό και αποδεχόμαστε την πρότασή σας και επιβεβαιώνουμε ότι θα σας ενισχύσουμε με 10.000 ευρώ μετρητά, με υπηρεσίες συμβούλων της επιλογής σας αξίας 26.000 ευρώ και με την ανάληψη από μέρους μας της αμοιβής του Καλλιτεχνικού Διευθυντή που θα επιλέξετε ύψους 40.000 ευρώ. Η συνολική μας προσφορά παραμένει στα 76.000 ευρώ".
Από την πλευρά της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου  σε συνεδρίασή της έκανε αποδεκτή  εκ νέου τη δωρεά του κ. Κωνσταντακόπουλου όπως αποτυπώθηκε στη τελευταία επιστολή του προς το Δήμαρχο Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου