14.3.15

Συνελήφθη 9μελής σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη - Οι 7 είναι γυναίκες από 17 έως... 78 ετών

Στη σύλληψη εννέα μελών συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχείρησης που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Πρόκειται για επτά γυναίκες (6 ημεδαπές – 1 αλλοδαπή) ηλικίας από 17 έως 78 ετών και δύο ημεδαπούς άντρες 30 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Συμμορία και παράβαση Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία όπου διέμεναν στο Δενδροπόταμο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
21 μικροδέματα ηρωίνης, κοκαίνης και κάνναβης έτοιμα να διοχετευτούν σε στέκια τοξικομανών,
Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • 5 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.
Σημειώνεται ότι δύο από τις συλληφθείσες και συγκεκριμένα η 78χρονη και η 25χρονη σύνοικός της, αντιλαμβανόμενες την επικείμενη αστυνομική έρευνα, προσπάθησαν να αποκρύψουν ή ακόμα και να καταστρέψουν τυχόν πειστήρια (ποσότητα ναρκωτικής ουσίας).
Επιπλέον, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, που βρισκόταν στην προαναφερόμενη κατοικία προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ακόμη ότι η 50χρονη αλλοδαπή συλληφθείσα στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή της στην Ελληνική επικράτεια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου