" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

12.3.15

Παραλήρημα Ζουράρι: Είμαστε σε πόλεμο - Να καταγγείλουμε τη Γερμανία στον ΟΗΕ

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Κώστας Ζουράρις, αναφερόμενος στις γερμανικές αποζημιώσεις είπε: «Μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο. Θέλουν να μας σκοτώσουν. 
Η Ελλας είναι σε πόλεμο» και ζήτησε η Ελλάδα τώρα που θα αρχίσει η διαπραγμάτευση να επικαλεστεί τη νομολογία του ΟΗΕ: «Υπάρχει η νομολογία Rogue State (σ.σ «κράτος - ταραξίας») πρέπει να φτάσουμε μέχρι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και να κηρυχθεί η Γερμανία État voyou και να έχει κυρώσεις. Δεν είναι δυνατόν ευρωπαϊκή χώρα να αρνείται το αναγκαστικό δάνειο. Ειναι κράτος λησταρχικό, εάν δυστροπήσει».
Ο κ. Ζουράρις, υποστήριξε: «Τώρα που η κυβέρνηση θα αρχίσει η διαπραγμάτευση -διότι θα αρχίσει με τη Γερμανία για τις αποζημιώσεις και το δάνειο- θα πρέπει σταδιακώς να δει και το εξής: Υπάρχει νομολογία του ΟΗΕ για τα λεγόμενα Rogue State, στα αγγλικά και στην άλλη γλώσσα -την τότε ιδρυτική γαλλική- État voyou, δηλαδή κράτη λησταρχικά, τα αραλίκια. Πρέπει να φθάσουμε μέχρι το Συμβούλιο Ασφαλείας και να καταγγείλουμε τη Γερμανία αν δυστροπεί ή αν κωλυσιερεί ή αν αρνείται η Γερμανία να κηρυχθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας ως κράτος  Rogue State και να υποστεί τις κυρώσεις από τη διεθνή κοινότητα όπως το προβλέπει η νομολογία του ΟΗΕ». Ο κ. Ζουράρις, συμπλήρωσε ότι αυτό έχει ξαναγίνει για μικρά κράτη, «όπως για το Ιράκ τότε και για τη Λιβύη, τα αποικιοκρατικά αυτά κράτη, θα πρέπει να για γίνει και για τη Γερμανία».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου