30.11.19

ΒΙΝΤΕΟ - Παρκάρισμα για βραβείο: Έβαλε όπισθεν και βρέθηκε να κρέμεται στο κενό

Βραβείο καλύτερου παρκαρίσματος θα μπορούσε κάλλιστα να λάβει μια οδηγός στην Ταϊλάνδη, που κατόρθωσε να κάνει το αμάξι της να κρέμεται στο κενό από ύψος 15 μέτρων.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στον 4ο όροφο πάρκινγκ στην πόλη Νοτάμπουρι της Ταϊλάνδης, η γυναίκα φαίνεται να προσπαθεί να παρκάρει, φτάνοντας για δουλειά στο Υπουργείο Υγείας της ασιατικής χώρας.
Κάνει μανούβρες και κάποια στιγμή, φαίνεται να βάζει όπισθεν στο ολοκαίνουριο TOYOTA C-HR, που, ευτυχώς, καταλήγει να κρέμεται στο κενό από ύψος τουλάχιστον 15 μέτρων.
Η οδηγός απεγνωσμένα προσπάθησε να κάνει μπροστά το αυτοκίνητο, ώσπου εργάτες την εντοπίζουν και σπεύδουν να τη βοηθήσουν.
Οι εργάτες κατόρθωσαν να βγάλουν την ταραγμένη οδηγό από την πόρτα του συνοδηγού, μιας και το χερούλι στην πόρτα του οδηγού είχε χαλάσει στη σύγκρουση.
Πάρκινγκ για βραβείο: Έβαλε όπισθεν και κρεμάστηκε στο κενό
H οδηγός φαίνεται στο βίντεο να κάνει μανούβρες, κάποια στιγμή να βάζει όπισθεν στο ολοκαίνουριο TOYOTA C-HR και να καταλήγει να κρέμεται στο κενό από ύψος τουλάχιστον 15 μέτρων.
Μιλώντας μετά το περιστατικό, η οδηγός που δεν ήθελε να κατονομαστεί, ανέφερε ότι μόλις πρόσφατα είχε αγοράσει το αυτοκίνητο και δεν είχε συνηθίσει ακόμη τις αυτόματες ταχύτητες.
«Όταν το αμάξι προχώρησε με την όπισθεν, πανικοβλήθηκα τόσο, που πάτησα το πεντάλ ακόμη πιο δυνατά. Τότε το όχημα χτύπησε το κράσπεδο και οι πίσω τροχοί κρέμονταν εκτός κτιρίου. Αυτό σταμάτησε την κίνηση του οχήματος», ανέφερε η οδηγός σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.
Δείτε το βίντεο:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου