29.11.19

Είδε τη γυναικολογική της εξέταση σε site πορνό: Ανακρίνεται ο γιατρός

Η αστυνομία ανέκρινε τον γιατρό αφού προηγήθηκε καταγγελία γυναίκας ότι είδε τον εαυτό της σε site με πορνό να υποβάλλεται σε υπερηχογράφημα.
Οι αρχές στην Ουκρανία ανακρίνουν τον γιατρό Βιάσεσλαβ Τριπόλκο ως ύποπτο «όταν βίντεο από κρυφή κάμερα που δείχνει δεκάδες γυμνές γυναίκες ασθενείς να υπόκεινται σε γυναικολογική εξέταση εμφανίστηκε σε site πορνό».
Ο γυναικολόγος είναι ύποπτος ότι πούλησε τα βίντεο από την κρυφή κάμερα των δεκάδων γυμνών γυναικών σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.
Η αστυνομία προχώρησε στην ανάκριση του γιατρού μετά την ανώνυμη καταγγελία γυναίκας ότι είδε τον εαυτό της σε site για ενήλικες να υποβάλλεται σε υπερηχογράφημα.
Οι αστυνομικοί βρήκαν κρυφή κάμερα στην κλινική του στην Οδησσό σε έρευνα που πραγματοποίησαν μετά την καταγγελία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το στιγμιότυπο δείχνει δεκάδες γυναίκες να υποβάλλονται σε εξετάσεις και εμφανίζονται σε δημοφιλές site πορνό. Η αστυνομία ξεκίνησε προδικαστική έρευνα για την παραγωγή και τη διανομή της πορνογραφίας που επιφέρει ποινή έως επτά χρόνια.
Ο «σεβαστός και δημοφιλής» γυναικολόγος δεν έχει τεθεί υπό κράτηση ωστόσο δεν κάνει πλέον χειρουργεία στην κλινική καθώς το συμβόλαιό του ακυρώθηκε μετά το σκάνδαλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου