28.11.19

Διεθνές Κύπελλο Χορού στην Τέντα

Το 2ο Διεθνές Κύπελλο Χορού - 2nd Kalamata Dance Cup (KDC) 2019 - Beyond The Limits ξεκινά το Σάββατο (30/11/2019) από τις 8 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» Καλαμάτας και θα κορυφωθεί με το Gala, στις 8 το βράδυ.
Την αυλαία στην τελετή θα ανοίξει η προσκεκλημένη χορευτική ομάδα 20 ατόμων από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, «Πόρτα Ανοιχτή», από την Αθήνα, τα μέλη της οποίας θα μεταφέρουν το κοινωνικό μήνυμα, πως η τέχνη δεν κάνει διακρίσεις, καθότι απευθύνεται σε όλα τα μέλη της κοινωνίας, που είναι ισότιμα και ισοδύναμα. 
Θα ακολουθήσει η Φιλαρμονική του δήμου Δυτικής Μάνης, για έναρξη και καλωσόρισμα όλων των επισκεπτών του χορού στην Καλαμάτα, με ειδική παρέλαση των χορευτών, παρουσίαση των διεθνών κριτών του διαγωνισμού, χαιρετισμοί επισήμων κ.λπ. 
Στο διαγωνιστικό μέρος θα πάρουν μέρος τα ‘Professional’ εκθαμβωτικά ζευγάρια και ομάδες αθλητικού χορού λάτιν, που θα απογειώσουν το κοινό σε επαγγελματικό επίπεδο χορού, προσφέροντας υπερθέαμα για όλους, που θα συγκινήσει και θα μαγέψει τους θεατές!
Διοργάνωση: Dance Challenge. Υπό την αιγίδα: Υπουργείου Τουρισμού & Ε.Ο.Τ και την υποστήριξη: PolisArt Κοιν.Σ.Επ, Δήμου Καλαμάτας, Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου