28.11.19

Επιχειρηματίας κατηγορείται ότι έβαλε κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε φοιτήτρια στο σπίτι που της νοίκιαζε !

Ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, το οποίο είχε νοικιάσει σε φοιτήτρια τον Σεπτέμβριο.
Μήνυση σε βάρος επιχειρηματία για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων κατέθεσε μία φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.
Όπως κατήγγειλε η ίδια, εντόπισε κάμερα στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, το οποίο είχε νοικιάσει από τον επιχειρηματία τον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με το protothema.gr, η φοιτήτρια διαπίστωσε ότι πάνω από την κρεβατοκάμαρα βρισκόταν ένα εξάρτημα, τοποθετημένο μέσα στον τοίχο.

Τι ανέφερε ο επιχειρηματίας

Κατά το ίδιο μέσο, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, μέτοχος εταιρείας ένδυσης, ενημερώθηκε από τη φοιτήτρια να πάει στο διαμέρισμα, με τον ίδιο να τη διαβεβαιώνει ότι επρόκειτο για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού.
Η φοιτήτρια, ωστόσο, ζήτησε τη γνώμη και ενός γνωστού της που γνωρίζει από ηλεκτρολογικά και ο οποίος φέρεται να διαπίστωσε ότι το εξάρτημα δεν αποτελεί μέρος του συστήματος συναγερμού, αλλά πρόκειται για κρυφή κάμερα.
Η κάμερα, μάλιστα, μπορούσε να καταγράψει κατά τις ίδιες πληροφορίες πλάνα χωρίς ήχο ακόμη και με κλειστά φώτα.

Μήνυση από τη φοιτήτρια

Η φοιτήτρια απευθύνθηκε στις αρχές και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο προσήλθε μόνος του στις αρχές, υποστηρίζοντας ότι πράγματι επρόκειτο για κάμερα που όμως δεν βρισκόταν σε λειτουργία.
Η κάμερα μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, για να εξεταστεί αν κατέγραφε την προσωπική ζωή της φοιτήτριας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου