30.11.19

ΦΩΤΟ - Ξύπνησαν το πρωί και βρήκαν έναν άγνωστο να ροχαλίζει στον καναπέ

Φανταστείτε την έκπληξη ενός ζευγαριού που ξύπνησε το πρωί και βρήκε έναν άγνωστο άντρα να κοιμάται στο σαλόνι του σπιτιού τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ζευγάρι, ο άντρας όχι μόνο είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ, αλλά είχε φάει κι ένα μπολ με δημητριακά.
Το ζευγάρι πόσταρε στο Facebook τη φωτογραφία του άνδρα να κοιμάται στο σαλόνι τους μαζί με το παρακάτω σχόλιο:
«Μήπως σας ανήκει αυτός ο άντρας; Ξυπνήσαμε κι ένας άγνωστος άντρας κοιμόταν στο σαλόνι μας».
Το ζευγάρι συνέχισε να αστειεύεται ότι άνδρας πρέπει να είχε πολύ ζόρικο βράδυ Τετάρτης και ενθάρρυνε τους αναγνώστες του ποστ τους να έρθουν να μαζέψουν τον άγνωστο, εάν τυχόν άνηκε σε κάποιον απ’ αυτούς.
«Πρέπει να είχε ένα πολύ “εκρηκτικό” βράδυ Τετάρτης. Εάν είναι δικός σας παρακαλούμε να το μαζέψετε, προτού το κάνει η αστυνομία», έγραψε το ζευγάρι στον λογαριασμό του στο Facebook.
Παρά τις διαδικτυακές εκκλήσεις του ζευγαριού, κανείς δεν εμφανίστηκε να μαζέψει τον άγνωστο από τον καναπέ τους.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν στον τηλεοπτικό σταθμό ABC Perth, μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες, ο άντρας που ήταν ακόμη πολύ μεθυσμένος, τελικά, ξύπνησε κι έφυγε από το σπίτι τους οικειοθελώς.
«Δεν έκανε κάτι κακό κι απλά χρειαζόταν κάπου να κοιμηθεί για να περάσει τη νύχτα. Ένιωθε κάπως χαμένος καθώς έφευγε», είπε στο ABC Perth ο άντρας του ζευγαριού που βρήκαν τον άγνωστο στο σαλόνι τους.
Δείτε την ανάρτηση:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου