29.11.19

Χειροπέδες στην καθηγήτρια της χρονιάς – Έκανε στοματικό σεξ σε μαθητή μέσα στην τάξη

Μια γυναίκα στην οποία το 2018 απονεμήθηκε ο τίτλος της “καθηγήτριας της χρονιάς” συνελήφθη κατηγορούμενη ότι έκανε στοματικό σεξ με μαθητή της σε αίθουσα και ότι του έστελνε γραπτά μηνύματα.
Η Ράντι Τσαβερία, 36 ετών, καθηγήτρια στο Ράουντ Ροκ γυμνάσιο στο Τέξας, κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με έφηβο μαθητή αρκετές φορές μέσα στο εξάμηνο.
Σύμφωνα με τον μαθητή, η Τσαβερία του έκανε δύο φορές στοματικό σεξ στη σχολική αίθουσα τον Οκτώβριο, όπως αναφέρεται σε έρευνα που πρόβαλε το KVUE-TV. Η γυναίκα κατηγορείται ότι συνήψε ανάρμοστη σχέση με μαθητή.
Δεν της επιτρέπεται να επιστρέψει στο σχολείο σύμφωνα με τον διευθυντή Ματ Γκροφ ενώ είχε επιλέξει να πάρει άδεια προτού ενσκήψουν οι κατηγορίες.
Η καθηγήτρια παραδόθηκε στη φυλακή της Κομητείας του Γουίλιαμσον και αφού έδωσε τη νεγγύηση αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να δηλώσει την ενοχή ή την αθωότητά της.
Η Τσαβερία βραβεύτηκε το 2018 ως Καθηγήτρια της Χρονιάς στη Β’ βάθμια εκπαίδευση τον Μάιο 2018 και επιπλέον ήταν επικεφαλής συλλόγου για την “υιοθεσία” μαθητών, όπου μαθητές γυμνασίου “υιοθετούν” παιδάκια του δημοτικού που έχουν ανάγκη, για τα οποία διοργανώνουν πάρτι ή τους κάνουν κάποια δώρα στις γιορτές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου