29.11.19

Εταιρεία πρότεινε στο βρετανικό σύστημα υγείας τη συνταγογράφηση του αυνανισμού ενάντια στο άγχος

Τον αυνανισμό ως αυνταγογραφούμενη μέθοδο καταπολέμησης του άγχους των εργαζομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο πρότεινε κατασκευάστρια εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων στο βρετανικό σύστημα υγείας
Μια ιδιαίτερη πρόταση έφτασε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου από κατασκευάστρια εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών και αυτή δεν ήταν άλλη από τη συνταγογράφηση της αυτοϊκανοποίησης σε εργαζόμενους για την καταπολέμηση του άγχους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Daily Star», η LELO UK επικαλείται έρευνα της εταιρείας στην οποία το 78% των συμμετεχόντων απάντησε ότι οι οργασμοί τους έκαναν πιο χαρούμενους και το 66% πιο παραγωγικούς.

Η Μαρσέλα Ζάνκι, μάνατζερ της εταιρείας, σχολίασε:
«Ζητάμε από το Υπουργείο Υγείας να ενεργήσει τώρα και να αναθεωρήσει και να ανανεώσει τις τρέχουσες πρακτικές κατά την αντιμετώπιση θεμάτων ευεξίας και να συμπεριλάβει τη συνταγή του αυνανισμού και της αυτοϊκανοποίησης στους ασθενείς όπως και όπου χρειάζεται ως μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος ευεξίας».
Από την πλευρά της, η Κέιτ Μόιλ, σεξοθεραπεύτρια της εταιρείας, αναφέρει:
«Ενδεχομένως συνιστάται ως μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ευεξίας, ο αυνανισμός θα μπορούσε να είναι προς όφελος ορισμένων ασθενών, όταν παρουσιάζεται με εμπιστοσύνη και εκπαιδευτικές πληροφορίες».
Φυσικά, η είδηση σχολιάστηκε καυστικά από τους χρήστες του διαδικτύου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου