10.11.19

Χωρίς εσώρουχο στο "Βασικό Ένστικτο"

Η Σάρον Στόουν, μετά από 27 χρόνια, έκανε ξανά το θρυλικό (από την ταινία «βασικό ένστικτο») σταυροπόδι μπροστά σε θεατές και ανέβασε απόσπασμα στο ίνσταγκραμ.
Η σταρ δήλωσε ότι η συγκεκριμένη σκηνή, της άλλαξε τη ζωή.
Εκθαμβωτική στα 61 της, η Σάρον Στόουν παρουσιάστηκε στην βράβευσή της ως «γυναίκα της χρονιάς» στο πλαίσιο των GQ Men of the Year Awards που έγιναν στο Βερολίνο.
Φορώντας ένα λαμπερό μίνι φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, εξέπληξε τους πάντες όταν ανέβηκε στη σκηνή, κάθισε σε μια καρέκλα και χάρισε το θρυλικό της σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο» στο τυχερό κοινό.
Τόσο η ταινία όσο και η συγκεκριμένη σκηνή, εκτόξευσαν άλλωστε την καριέρα της πριν από 27 χρόνια. Σύμφωνα με το σενάριο, υποδύεται την Κάθριν Τρεμέλ ύποπτη για την βίαιη δολοφονία ενός ροκ σταρ κατά τη διάρκεια συνουσίας με ένα παγοθραύστη.
Η σκηνή που σημάδεψε την καριέρα της, εκτυλίσσεται σε αίθουσα ανάκρισης στο αστυνομικό τμήμα και είναι περιτριγυρισμένη από αστυνομικούς. Ψύχραιμη και άνετη προσπαθεί να τους φέρει σε δύσκολη θέση.
Τώρα αποκάλυψε πως τότε αλλάζει σταυροπόδι και δεν φορούσε εσώρουχο. Όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα παρακολούθησαν σιωπηλοί, χωρίς αχ ή ου ή άλλα επιφωνήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου