2.4.15

Σοκ στο Ρέντη: Σπουδάστρια σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της μέσα στην τάξη!


Σοκ στο Ρέντη: Σπουδάστρια σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της μέσα στην τάξη!

Μία σπουδάστρια μαχαίρωσε τρείς συμμαθήτριες της εν ώρα μαθήματος, περίπου στις 5 το απόγευμα, μέσα στο τμήμα Νοσηλευτών της Σχολής του ΟΑΕΔ που βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη 83 στου Ρέντη.
Η αστυνομία διερευνά τα αίτια που οδήγησαν στο περιστατικό, που συνέβη την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το μάθημα, προκαλώντας σοκ στους υπόλοιπους μαθητές αλλά και τους καθηγητές της Σχολής, με δράστρια μία 22χρονη η οποία συνελήφθη και εξετάζεται στο αστυνομικό τμήμα Ρέντη.
Σύμφωνα με πηγές από την ασφάλεια Πειραιά, η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε στο συμβάν βρέθηκαν δύο μαχαίρια.
Οι τρεις σπουδάστριες, δύο Αλβανικής υπηκοότητας 20 και 22 ετών και μία 20χρονη Ελληνίδα, μεταφέρθηκαν με τραύματα στα χέρια στο Αττικό νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 22χρονη, ελληνικής υπηκοότητας, ξαφνικά σηκώθηκε από το θρανίο, έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στις συμμαθήτριες της (δύο αλλοδαπές και μία Ελληνίδα) με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρείς στα χέρια. Οι τραυματισμένες σπουδάστριες διακομίστηκαν στο Αττικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί έραψαν τις πληγές τους και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Επικράτησε πανικός με καθηγητές και μαθητές να τρέχουν πανικόβλητοι και να προσπαθούν να σταματήσουν την κοπέλα. Η 22χρονη μαθήτρια συνελήφθη και κρατείται.
Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου