" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.4.15

Ναυαγός βρέθηκε μετά από 66 μέρες στη θάλασσα


Ναυαγός βρέθηκε μετά από 66 μέρες στη θάλασσα

Ένας αμερικανός ιστιοπλόος, ο οποίος περιπλανήθηκε για 66 μέρες στη θάλασσα, περισυνελέγη χθες σώος από ένα γερμανικό δεξαμενόπλοιο 200 μίλια από τις ακτές της Βόρειας Καρολίνας.
Ο 37χρονος Λούις Τζόρνταν δηλώθηκε ως αγνοούμενος στις 29 Ιανουαρίου και όπως είπε στην οικογένειά του επέζησε τρώγοντας ωμά ψάρια που έπιανε με τα χέρια του και πίνοντας το νερό της βροχής, σύμφωνα με την ακτοφυλακή.
Εντοπίστηκε πάνω στο κατεστραμμένο ιστιοπλοϊκό του από το υπό γερμανική σημαία δεξαμενόπλοιο Houston Express και περισυνελέγη.
Στη συνέχεια, διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Νόρφολκ της Βιρτζίνια με ελικόπτερο της αμερικανικής ακτοφυλακής.
Ο πατέρας του, ο Φρανκ Τζόρνταν, δήλωσε στο CNN ότι δεν γνωρίζει πως καταστράφηκε το ιστιοπλοϊκό του γιου του.
Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το σκάφος του ανατράπηκε και ο Λούις Τζόρνταν εντοπίστηκε από το δεξαμενόπλοιο καθισμένος πάνω στο κύτος του σκάφους.
Ο πατέρας του είπε στο CNN ότι δεν εγκατέλειψε τις ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ο Λούις παρότι ήταν άπειρος ιστιοπλόος.
"Γνώριζα ότι το σκάφος του ήταν καλό και αξιόπιστο. Ένιωθα ότι το σκάφος του θα τον κρατούσε στη ζωή, επομένως ανησυχούσα πολύ γιατί δεν είναι έμπειρος ιστιοπλόος".
Ο Λούις είχε αποπλεύσει από την μαρίνα όπου ήταν αγκυροβολημένο το σκάφος του "για να πάει να ψαρέψει", είπε ο πατέρας του και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει πως κατέληξε να απομακρυνθεί τόσο πολύ.
"Τον πήρα τηλέφωνο κάποια στιγμή μερικές μέρες αργότερα...και βρισκόταν λίγα μίλια ανοικτά των ακτών...", είπε ο Φρανκ Τζόρνταν συμπληρώνοντας ότι η θρησκευτική πίστη του γιου του και η "γερή σωματική του διάπλαση" τον κράτησαν στη ζωή.
"Μου είπε στο τηλέφωνο ότι προσευχόταν συνέχεια, επομένως θεωρώ ότι αυτό τον συντηρούσε".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου