" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.4.15

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ και οι κομματικές οργανώσεις Καλαμάτας  διοργανώνουν ομιλίες- συζητήσεις με θέμα :«Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία κυβέρνησης και ΕΕ για επέκταση του μνημονίου. Άμεση κατάργηση μνημονίων - εφαρμοστικών νόμων - ανάκτηση απωλειών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους».
  • Δευτέρα 6 Απρίλη στις 20:00, στην περιοχή της παραλίας, στο καφενείο "Νικητέας" οδός Φαρών 206. Ομιλητής Διασάκος Νίκος, μέλος του Γ.Π Πελοποννήσου του ΚΚΕ
  • Δευτέρα 6 Απρίλη στις 20:00, στην περιοχή της Φυτειάς , στο καφενείο "Ανατολή" οδός Λακωνικής . Ομιλητής Μπολέτης Θοδωρής, γραμματέας της Τ.Ε Μεσσηνίας του ΚΚΕ. 
  • Τρίτη 7 Απρίλη στις 20:00, στην περιοχή της Φυτειάς, στο καφενείο του "ΠΩΛ" οδός Ακρίτα και Ρουμελιώτη. Ομιλητής Οικονομάκος Δημήτρης, μέλος της Ε.Π Πελοποννήσου του ΚΚΕ. 
  • Τρίτη 7 Απρίλη στις 20:00, στην περιοχή του Αγ.Γεωργίου, στο καφενείο του "Φουνικάκου", οδός Λείκων και Μπουλούκου. Ομιλητής Λαζαρακόπουλος Μπάμπης, μέλος της Ε.Π Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου