" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.4.15

Γιακουμάτος: Προσεύχομαι να ξεμπαρκάρει ο άνδρας της Κωνσταντοπούλου...

«ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ»

Γιακουμάτος: Προσεύχομαι να ξεμπαρκάρει ο άνδρας της Κωνσταντοπούλου...
Την... «αγάπη» του προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, αποκαλύπτοντας την...«ευχή» που κάνει κάθε βράδυ για αυτήν στην προσευχή του.
Ερωτηθείς να σχολιάσει την κ, Κωνσταντοπούλου, ως καλεσμένος στην εκπομπή «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1, ο κ. Γιακουμάτος δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης: «Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, και την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της; Για να είναι κοντά της».
Συμπληρώνοντας: «Λογικό είναι, μια γυναίκα τώρα… Οκτώ μήνες… Είναι λίγο δύσκολο… Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της. Όπως κάθε γυναίκα».
Στη συνέχεια δε, αποκάλυψε την τον ενοχλεί επάνω της: «Θα πω κάτι δημόσια που δεν το έχω ξαναπεί. Εγώ προσωπικά όσο είμαι στη Βουλή, δεν θα την ξαναπώ πρόεδρο, κυρία Κωνσταντοπούλου. Πάω στη Βουλή, κάθομαι και σε δέκα λεπτά μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια. Λέω “Παναγία μου δεν μπορώ άλλο”. Μου θυμίζει μια δασκάλα που κάνει μάθημα στα παιδιά. Έλεος, Βουλή είναι. Ο Κακλαμάνης που ήταν “σκληρός” πρόεδρος δεν μας είχε φτάσει ποτέ σε άκρα. Πρέπει να τιμήσεις ότι είσαι πρόεδρος όλων των βουλευτών. Αν δεν τον τιμήσεις, θα μετανιώσεις»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου