" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.4.15

ΣΠΑΡΤΗ - "Προστατεύουμε το περιβάλλον, μαζεύουμε τους άδειους κάλυκες"Μία ακόμα δράση του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης που έκανε τη διαφορά!

Με κεντρικό σύνθημα "Προστατεύουμε το περιβάλλον, μαζεύουμε τους άδειους κάλυκες" ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία άλλη μία δράση για το περιβάλλον, αποδεικνύοντας ξανά ότι ο κυνηγός είναι ο καλύτερος προστάτης της φύσης!

Τη συγκεκριμένη κίνηση υποδέχτηκαν με μεγάλη ανταπόκριση οι Σπαρτιάτες κυνηγοί και τη χαιρέτισαν πολυάριθμες περιβαλλοντικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα! Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης επεδίωξε για μία ακόμα φορά να ευαισθητοποιήσει τα μέλη του, παρακινώντας τα να συλλέξουν τους άδειους κάλυκες, πετυχαίνοντας στο ακέραιο το στόχο του και δείχνοντας ξανά στην τοπική -και όχι μόνο- κοινωνία ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων και απαιτεί διαρκή προσπάθεια!

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης συγκέντρωσαν σχεδόν 60.000 κάλυκες με μεγάλο ... νικητή τον κύριο Ράλλη, ο οποίος προσκόμισε 10.000 άδειους κάλυκες, παίρνοντας ως βραβείο μία κούτα 250 φυσιγγίων προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου