" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.4.15

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΗ ΣΤΟΥΠΑ

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ενημερώνει ότι πραγματοποιείσαι, την Παρασκευή  3 Απριλίου 2015, στα πλαίσια των αποκεντρωμένων δράσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δυτικής Μάνης στη Στούπα  εργαστήριο παρασκευής πασχαλινής λαμπάδας για όλα τα παιδιά του σχολείου.
Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν τεράστια καθώς τα παιδιά κατασκεύασαν λαμπάδες , έπαιξαν παιχνίδια και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς .
Ο Πρόεδρος του συλλόγου μας Χρήστος Κορομηλάς ευχήθηκε στα παιδιά το φετινό Πάσχα να είναι αφορμή για να δείξουμε όλοι την αγάπη μας στα μελή της οικογενείας μας αλλά και στους γύρω μας που έχουν την ανάγκη της βοήθειας μας. Τέλος ευχαρίστησε την διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολειού Δυτικής Μάνης Αθανασία Κάτσικα για την αποδοχή της πρότασης μας καθώς και για την οργάνωση της εκδήλωσης ,τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δυτικής Μάνης Δημήτριο Κουλουμπέρη , τον γυμναστή και υπεύθυνο για τα ηχητικά Νικόλαο Παπαγιάννη και την Πρόεδρο του φυσιολατρικού ομίλου ‘ΓΑΙΑ’ Χριστίνα Κωνστάντιου  .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου