3.4.15

ΕΡΕΥΝΑ: Ενας στους δύο Ελληνες περνά και μόνος του καλά!

Για τη σεξουαλική κρίση στη χώρα μας, που «μεταφράζεται» σε πλήθος Ελλήνων ανδρών οι οποίοι τη... βρίσκουν μόνοι τους (καθισμένοι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή!) ή βρίσκονται σε σεξουαλική αποχή θα μιλήσουν διαπρεπείς Ελληνες και ξένοι επιστήμονες στο 2ο Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρωπινή Σεξουαλικότητα και Αναπαραγωγή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα  και το Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής.
Τα απογοητευτικά στοιχεία προκύπτουν από σχετικές έρευνες του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και της Εταιρίας Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και θα συζητηθούν στο συνέδριο, στο οποίο θα δώσει το «παρών» και ο Ολλανδός καθηγητής Ουρολογίας Andre van der Merwe, επικεφαλής της ουρολογικής μονάδας του πανεπιστημίου του Στέλενμπος της Νότιας Αφρικής, που πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση πέους.
Σύμφωνα με τις έρευνες, 1.000.000 άνδρες στην Ελλάδα βρίσκονται σε σεξουαλική αποχή, ενώ ένας στους δύο Ελληνες βιώνει αποκλειστικά το σεξ... εικονικά μπροστά στον υπολογιστή του! Και φυσικά μόνος του!  
Στειρότητα και διαζύγια
Επιπλέον, ένα στα δύο ζευγάρια δεν μπορεί να κάνει παιδιά, ενώ ένας στους δύο γάμους καταλήγει σε διαζύγιο. Οσο για τη μεγάλη έκπληξη του συνεδρίου, τον Ολλανδό καθηγητή Andre van der Merwe, θα είναι από τους βασικούς ομιλητές, καθώς η τεχνική του θα μπορούσε να εφαρμοστεί -στο μέλλον- και σε άνδρες που έχουν χάσει τα γεννητικά τους όργανα από καρκίνο ή να αποτελέσει μια λύση στις περιπτώσεις σοβαρής στυτικής δυσλειτουργίας.
Ο δρ Andre van der Merwe θα παρουσιάσει την πρωτοποριακή μέθοδο που εφάρμοσε σε έναν 21χρονο άνδρα τον περασμένο Δεκέμβριο και ανακοίνωσε στα ΜΜΕ στις αρχές Μαρτίου. «Στη Νότια Αφρική η ανάγκη γι' αυτού του είδους τις επεμβάσεις είναι μεγαλύτερη, επειδή πολλοί νέοι χάνουν κάθε χρόνο τα πέη τους λόγω των επιπλοκών από τις παραδοσιακές περιτομές. Ενας από αυτούς ήταν και ο 21χρόνος που στάθηκε ιδιαιτέρα τυχερός, καθώς το μόσχευμα προήλθε από δωρητή οργάνων» είχε δηλώσει ο Ολλανδός καθηγητής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου