2.4.15

Είχε αυτοκτονήσει νεαρός το 2009 στη σχολή του ΟΑΕΔ που η 22χρονη μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της


Είχε αυτοκτονήσει νεαρός το 2009 στη σχολή του ΟΑΕΔ που η 22χρονη μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της

Αιματοβαμμένη είναι σχολή που συνέβη το απίστευτο περιστατικό με την μαθήτρια να μαχαιρώνει τρεις συμμαθήτριές της.
Τον Απρίλιο του 2009 είχε συμβεί στην ίδια σχολή αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς και νεκρό τον δράση.
Ο 19χρονος σπουδαστής σχολής στο Ηλεκτρολογικό τμήμα του ΟΑΕΔ άνοιξε πυρ κατά συμμαθητή του και δύο υπαλλήλων σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Ο συμμαθητής του νοσηλεύθηκε σε σοβαρή κατάσταση, ελαφρότερα τραυματίες ήταν οι δύο πολίτες.
Δίπλα στο δράστη βρέθηκαν δύο όπλα, σφαίρες, ένα μαχαίρι και ένα σημείωμα, στο οποίο έγραφε ότι οι συμμαθητές του τον απαξιώνουν συστηματικά, κάτι το οποίο δεν θα ανεχόταν πλέον.
«Δεν έχω λόγο να συνεχίσω να ζω. Είμαι πολύ εγωιστής για να πεθάνω και να σας αφήσω να ζήσετε. Πριν πεθάνω, θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Όποιος βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009, θα πεθάνει χωρίς διάκριση» αναφέρει στο σημείωμά του ο δράστης. «Μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει τίποτε άλλο, παρά την απόρριψη. Έχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο που αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία νόμιζα πως είχα ερωτευτεί. Νοιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ό,τι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα» προσέθεσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου