2.4.15

Χαμός στη Βουλή με την Κωνσταντοπούλου - Απίστευτοι διάλογοι για τους αντιεξουσιαστές


Χαμός στη Βουλή με την Κωνσταντοπούλου - Απίστευτοι διάλογοι για τους αντιεξουσιαστές
Χαμός ξανά στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς δε λέει να σβήσει η φωτιά που άναψαν οι δηλώσεις της μετά την έφοδο των αντιεξουσιαστών στο προαύλιο του Κοινοβουλίου.
Κατά τη σημερινή διάσκεψη των προέδρων η κ. Κωνσταντοπούλου επέμεινε στις θέσεις της λέγοντας ότι δεν υπήρξε καμιά εισβολή αλλά ειρηνική διαμαρτυρία και είπε χαρακτηριστικά στους βουλευτές «εισβολή έγινε στην Κύπρο, εισβολή έγινε στο Πολυτεχνείο όχι στη Βουλή».
Ο αντιπρόεδρος από την πλευρά του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης εξεμάνυη και είπε στη Πρόεδρο της Βουλής: «Που ξέρεις εσύ που θα μας πεις για το Πολυτεχνείο. Εσύ δεν είχες γεννηθεί εγώ το έζησα και ξέρω τι έγινε στο Πολυτεχνείο».
Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εισέβαλαν χθες στο κοινοβούλιο έχουν σχέση με την ένοπλη βία και πρόσθεσε «για μένα και οι μολότοφ είναι ένοπλη βία για σας δεν ξέρω αν είναι ή όχι».
Μάλιστα όταν η κα Κωσταντοπούλου τον ρώτησε «εσείς που τους ξέρετε» ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Αναγκάστηκα να τους μάθω για να προστατέψω τη ζωή μου. Σε εσάς όμως είναι γνωστοί από τη δικηγορική σας ιδιότητα».
Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και στο τέλος η κ. Κωνσταντοπούλου είπε στους βουλευτές της αντιπολίτευσης «αν συμβεί κάτι από δω και πέρα στο Κοινοβολιο να ξέρετε ότι εσείς θα είστε υπεύθυνοι με την φόρτιση που δίνεται στο χθεσινό γεγονός».
Βουλευτές της αντιπολίτευσης σχολιάζοντας αυτή τη φράση αυτή έλεγαν αργότερα «και θα μας πυροβολήσουν και θα φταίμε κι από πάνω»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου