" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.4.15

Τροπολογία επιτρέπει "δικαίωση" της Βίκυς Σταμάτη

Τροπολογία επιτρέπει
Τροπολογία - «απάντηση» στην ποινική μεταχείριση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη - , εξετάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης, συγχρόνως με το θέμα της συντρόφου του Γεράσιμου Τσάκαλου
 
«Προσωπική έκκληση σε όλους μας για πρόταξη της ζωής ως υπέρτατης αξίας» απευθύνει προς πάσα κατεύθυνση  ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μετά την κλιμάκωση των δράσεων στήριξης των κρατούμενων απεργών πείνας.
 
Μάλιστα, ο κ. Παρασκευόπουλος, φαίνεται να επιχειρεί να ανοίξει παράθυρο για την αποφυλάκιση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς και της συντρόφου του Γεράσιμου Τσάκαλου, - το αίτημα της απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο- καθώς ανακοινώνει πως «εξετάζεται σοβαρά η υποβολή τροπολογίας στο νομοσχέδιο με περιεχόμενο τον κατ’ οίκον περιορισμό σε συγκατηγορούμενους συζύγους, συμβίους ή συγγενείς εξ αίματος έως δεύτερου βαθμού εφόσον η αποδιδόμενη πράξη οφείλεται σε σύγκρουση καθηκόντων εξαιτίας της σχέσης αυτής».
 
Τέλος, στην ανακοίνωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης επισημαίνει ότι «το νομοσχέδιο «Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ’ τύπου και άλλες διατάξεις» έχει κατατεθεί στη Βουλή και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου