Τι...ανακαλύπτουν οι άνθρωποι!
Ότι υπάρχουν μυστικοί αστυνομικοί στη Βουλή! 
Το θέμα των μυστικών αστυνομικών συζητήθηκε επισήμως στη Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής, με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ να επιμένει ότι στο παρελθόν υπήρχαν μυστικοί αστυνομικοί και... «κυπατζήδες» στον χώρο του Κοινοβουλίου.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν πήρε θέση, είπε όμως ότι εφεξής ότι οι μόνοι που θα φρουρούν την Βουλή θα είναι οι αστυνομικές δυνάμεις που θα αναφέρονται (πού αλλού;) σε αυτήν .
Και επειδή, αναφέρει ο Βηματοδότης, στη συζήτηση των Προέδρων υπήρξε ευθεία αναφορά σε «κυπατζήδες» της Βουλής καθώς και σε «μυστικούς πράκτορες», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθ. Πετράκο μάλιστα να καλεί ραδιοφωνικώς την ΕΥΠ να κοιτάξει το ζήτημα των καταλήψεων από την ΕΥΠ απαντούν εμμέσως:
 «Τι νόμισαν; Οτι η ΕΥΠ είναι το φοιτητικό της Ασφάλειας και παρακολουθεί τις καταλήψεις;», ή το άλλο ότι «δεν παρακολουθείται κανένας Ελληνας», ή ακόμα το (καλύτερο) «μόνοι οι κατάσκοποι, οι έμποροι ναρκωτικών, οι εγκληματικές οργανώσεις παρακολουθούνται με εντολή εισαγγελέως και οι... τζιχαντιστές».
Ειπώθηκε επίσης ότι την ένταση για τις καταλήψεις τη δημιουργούν και οι πολιτικοί με τις δηλώσεις τους και ότι εάν γίνει κάτι σοβαρό στη Βουλή, τότε θα φταίνε οι πολιτικοί που τροφοδοτούν τέτοιες εντάσεις. Αυτό το άφησε να εννοηθεί, όπως μου είπαν, η Ζωή και έγινε το έλα να δεις.
 Ο Κυρ. Μητσοτάκης διαμαρτυρήθηκε εντόνως, ρώτησε μάλιστα την Πρόεδρο ποιοι είναι αυτοί οι άγνωστοι που έκαναν εισβολή στη Βουλή για να πάρει την απάντηση «Πού να ξέρω;». Και η ερώτηση επέστρεψε στον κ. Μητσοτάκη: «Εσείς τους γνωρίζετε;». Ελα όμως που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ φάνηκε να τους... γνωρίζει: «Φρόντισα και τους έμαθα όλους για την προσωπική μου ασφάλεια» της είπε και άφησε τους πάντες... κόκαλο.