" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

4.4.15

Πρώην νοσηλεύτρια βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να δραπετεύσει

Της έδωσε το κλειδί για το λουκέτο, την πήγε σπίτι της κόρης της
Πρώην νοσηλεύτρια βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες.
Όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές και μεταδίδει το enikos.gr, δύο ήταν οι γυναίκες που έπαιξαν ενεργό ρόλο στην πολυσυζητημένη απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρώην νοσηλεύτρια έδωσε στη Σταμάτη το κλειδί για να ανοίξει το λουκέτο στα κάγκελα του μπαλκονιού και στη συνέχεια τη μετέφερε στο σπίτι της κόρης της στο Χαϊδάρι.
Μάλιστα φέρεται να είπε ψέματα στην κόρη της όταν αυτή την ρώτησε ποια ήταν η γυναίκα που τη συνόδευε. «Είναι μια χωρισμένη φίλη που ψάχνει σπίτι για να περάσει λίγες νύχτες» φαίνεται ότι της είπε. Η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ότι η «φίλη» της μητέρας της ήταν η Βίκυ Σταμάτη, παρακολουθώντας τηλεόραση. Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς ώρες αργότερα η σύζυγος του Τσοχατζόπουλου βρέθηκε στον προαύλιο χώρο Εκκλησίας στο Χαϊδάρι. Δεν ασκήθηκε δίωξη στις δύο γυναίκες και αφέθηκαν ελεύθερες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου