" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.4.15

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, ως ένα εκ των πρωτοπόρων πολιτικών φορέων που πρωτοστατεί εδώ και πέντε χρόνια στον μαραθώνιο και καθόλα δίκαιο πανελλαδικό αγώνα ενάντια στα διόδια, σας καλεί όλους και όλες να συμμετάσχετε στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Απριλίου 2015.
Η όσο το δυνατόν μαζικότερη παρουσία μας, αφενός θα θέσει προ των ευθυνών της τη νέα κυβέρνηση, αφετέρου θα αποτελέσει ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα προς το βαθύ κράτος των μεγαλοεργολάβων, το οποίο πλουτίζει από το υστέρημα του ελληνικού λαού από το 2007 μέχρι σήμερα.
Όσο η «ομηρία» των πολιτών στους εθνικούς μας δρόμους συνεχίζεται, όσο οι σκανδαλώδεις συμβάσεις παραχώρησης συνεχίζουν να εφαρμόζονται «ευλαβικά», όσο οι παραχωρησιούχοι «απειλούν» και με νέους σταθμούς διοδίων ακόμη και μέσα στον αστικό ιστό, όσο οι προκλητικοί νόμοι Ρέππα και Βορίδη συνεχίζουν να αποτελούν νόμους του κράτους και όσο η βιομηχανία διώξεων των κρατικοδίαιτων μεγαλοεργολάβων κατά των αγωνιζόμενων πολιτών εντείνεται, τόσο πιο επιτακτική γίνεται η ανάγκη κλιμάκωσης του πανελλαδικού αγώνα ενάντια στα διόδια.
Στα πλαίσια αυτά, απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας και αγώνα σε όλους τους πολίτες και τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας μπροστά στον κοινό στόχο. Όλοι στο αγωνιστικό ραντεβού της Κυριακής 5 Απριλίου στα διόδια όλης της χώρας.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου