3.4.15

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ! ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ το νέο Βίντεο της Costa Navarino

Η CostaNavarino παρουσιάζει το νέο της βίντεο, με τη σκηνοθετική ματιά της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, τη διεύθυνση φωτογραφίας του υποψήφιου για Oscar® Φαίδωνα Παπαμιχαήλ και παραγωγή της Faliro House.
Το παρθένο τοπίο, οι κρυμμένοι θησαυροί ενός ιστορικού τόπου, οι άνθρωποί του και οι παραδόσεις τους, έχουν τον πρώτο ρόλο σε αυτό το σύντομης διάρκειας κινηματογραφικό ταξίδι, αποτίνοντας φόρο τιμής στην Ελλάδα και στη Μεσσηνία.  
Μια ιστορία που μένει χαραγμένη στη μνήμη, μία αυθεντικά Μεσσηνιακή εμπειρία αποτυπώνεται από το φακό της διεθνώς αναγνωρισμένης σκηνοθέτιδας Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «είναι ένα οπτικό ποίημα, μια ωδή σ’ έναν τόπο μοναδικής ομορφιάς και σε μια Ελλάδα που παραμένει πάντα πιστή στον εαυτό της, μέσα απ’ τους αιώνες».

Η Costa Navarino είναι το σημείο εκκίνησης για μια μοναδική εξερεύνηση σε μέρη όπου η έννοια της φιλοξενίας, βαθιά ριζωμένη στις ελληνικές ρίζες, αγκαλιάζει κάθε επισκέπτη: «αν και ήμασταν ξένοι, ο τόπος μας καλοδέχτηκε», όπως αφηγείται ένας εκ των πρωταγωνιστών.

Βαδίζοντας στα χνάρια των αρχαίων μέσα από μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής σημασίας, ανακαλύπτοντας την πλούσια φύση της περιοχής, αυτό το οπτικό ταξίδι δείχνει πώς κάθε μέρα σε αυτόν το βραβευμένο προορισμό της Μεσογείου, γίνεται μια ξεχωριστή εμπειρία: «Τον τόπο αυτό τον σέβονταν και τον αγαπούσαν, για να διατηρηθεί μοναδικός για χιλιάδες χρόνια».

Αυτή η νέα παραγωγή, εκφράζει τη φιλοσοφία της ΤΕΜΕS, του Φορέα Ανάπτυξης της Costa Navarino, για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη με γνώμονα την προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος, το σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες, τα ήθη και έθιμα του τόπου. Την ανάπτυξη που έχει στόχο, να τοποθετήσει τη Μεσσηνία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, ως έναν ποιοτικό, αειφόρο προορισμό.

Στη νέα ιστοσελίδα της Costa Navarino, αποκαλύπτεται αυτή η ξεχωριστή διαδρομή: http://www.costanavarino.com/gr  

Οι κύριοι συντελεστές της ταινίας της Costa Navarino είναι:
Σενάριο - Σκηνοθεσία: Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη, Παραγωγή: Faliro House, Διεύθυνση Φωτογραφίας: Φαίδων Παπαμιχαήλ, Οπερατέρ: Sean Price Williams, Ηλίας Αδάμης, Μοντάζ: Matt Johnson, Μουσική: Μαριλένα Ορφανού

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου