" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.4.15

ΑΔΑΕΙΣ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ '; Ούτε 1 ευρώ δεν μπορεί να εισπράξει η κυβέρνηση από τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες


Διαβάζω χθες στην κοστολογημένη λίστα μεταρρυθμίσεων προς τους θεσμούς ότι η κυβέρνηση προτίθεται να προβεί σε διαγωνισμό για την παραχώρηση των ψηφιακών συχνοτήτων στους τηλεοπτικούς σταθμούς και εκτιμά ότι αυτό θα αποφέρει στο κράτος έσοδα 350-380 εκατομμύρια Ευρώ μέσα στο 2015...

Ας ενημερώσει κάποιος την κυβέρνηση ότι η εκμετάλλευση των ψηφιακών συχνοτήτων, από τις οποίες εκπέμπουν όλοι οι σταθμοί εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας (πλην της ΝΕΡΙΤ) έχει ήδη παραχωρηθεί σκανδαλωδώς από την κυβέρνηση Σαμαρά στη DIGEA για τα επόμενα 15 χρόνια και μάλιστα έναντι ευτελούς ανταλλάγματος. 
Συνεπώς για τις υφιστάμενες ψηφιακές συχνότητες δεν μπορούν να εισπράξουν ούτε 1 ευρώ αυτή τη στιγμή καθώς η χρήση τους δεν ανήκει στο κράτος.

Στον τομέα των ΜΜΕ πολλές είναι οι μεταρρυθμίσεις που μπορούν να υλοποιηθούν πάντως σίγουρα όχι αυτή, όπως περιγράφεται στη λίστα, και σίγουρα σε ένα βάθος χρόνου που ξεπερνά το έτος που διανύουμε. Μετά από τα παραπάνω 2 τινά μπορεί να συμβαίνουν: 
Ή η κυβέρνηση έχει πλήρη άγνοια στο συγκεκριμένο τομέα ή το μέτρο μπήκε απλά για να κοροϊδέψουμε τους ..."θεσμούς".

Όποια εκδοχή και να επιλέξουμε το αποτέλεσμα είναι λυπηρό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου