23.10.17

ΒΟΛΟΣ: Έκλεψαν 100 τσουβάλια αμύγδαλα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνίασε την υπόθεση και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 7 συνολικά ατόμων
Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου κλοπή μεγάλης ποσότητας αμυγδάλων που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά ατόμων και συγκεκριμένα πέντε ανδρών, ηλικίας από 20 έως 41 ετών, καθώς και δύο γυναικών, ηλικίας 21 και 50 ετών για το αδίκημα της κλοπής.
Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, από 14-09-2017 έως 14-10-2017, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, οι δράστες διέρρηξαν αποθήκη, ιδιοκτησίας 62χρονου και αφαίρεσαν τμηματικά 100 τσουβάλια με αμύγδαλα, συνολικού βάρους 6.000 κιλών, συνολικής εκτιμώμενης χρηματικής αξίας 8.000 ευρώ.
Στη συνέχεια, οι δράστες μετέφεραν τις ποσότητες αμυγδάλων με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τις παρέδωσαν σε αποφλοιωτήρα, λαμβάνοντας ως αντίτιμο χρηματικά ποσά. Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.


Από το e-volos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου