19.1.11

Έσπασε τα δοκάρια και ….Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1

Έχοντας στη διάρκεια του παιχνιδιού τέσσερα (!) δοκάρια, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης έναντι του ΠΑΟΚ, καθώς στο 82’ ο Βιερίνια ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μοντέστο.Το παιχνίδι ήταν γεμάτο διακοπές (μία για λίγα λεπτά, καθώς ο πρώτος βοηθός είχε δεχθεί κέρμα), εντάσεις (αποβλήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάκης Χάβος) και δυνατές μονομαχίες, ενώ ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων “αρπάχτηκαν” στη φυσούνα, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Μπράβο, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Ρόμενταλ, Μιραλάς, Πάντελιτς.Ο ΠΑΟΚ με Χαλκιά, Σνάουτσερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλά, Γκαρσία, Φωτάκη, Βιερίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδη.Η πρώτη φάση στο 25’ ήταν… για τον ΠΑΟΚ, με το σουτ του Σαλπιγγίδη και το κόρνερ του Γκαρσία που ακολούθησε. Στο 32’ συνδυάστηκαν εξαιρετικά Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μοντέστο, με τον Γάλλο να πλασάρει στο δοκάρι, αλλά να παίρνει ρεβάνς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ανοίχθηκε αρχικά για να ισοφαρίσει και έτσι ήταν ευάλωτος στις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων.
Ο Ριέρα στο 56’ είχε σουτ από την περιοχή που απέκρουσε ο Χαλκιάς, ενώ δυο λεπτά αργότερα έδωσε εξαιρετική πάσα στον Μιραλάς, που έστειλε σύριζα άουτ την μπάλα από πλεονεκτική θέση.
Ο Βαλβέρδε στο 63’ τον αντικατέστησε με τον Χολέμπας και τρία λεπτά μετά ο Πάντελιτς είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Ακολούθησε … πολιορκία της εστίας των φιλοξενουμένων, με τον Τσιρίλο στο 72΄να σώζει σε σουτ του Φετφατζίδη που είχε μπει νωρίτερα αντί του Ρόμενταλ.
Ο ΠΑΟΚ αντεπιτέθηκε και στο 82’ ο Βιερίνια έφυγε πίσω από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και με πλασέ εκμεταλλεύθηκε την καθυστερημένη έξοδο του Νικοπολίδη.
Η φάση του ματς ήταν στο 87’ με διπλό δοκάρι για τον Ολυμπιακό και με το δεύτερο του Τοροσίδη από τα …άχαστα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου