16.12.11

Γιαγιά χάρισε σε γηροκομείο της Λάρισας 2 εκατ. ευρώ!

Θείο δώρο ήταν για γηροκομείο στην Λάρισα, η προσφορά μιας ηλικιωμένης, η οποία όσο απίστευτο και αν φαίνεται άφησε στο ίδρυμα 2 εκατ. ευρώ και δεκάδες διαμερίσματα και καταστήματα ανυπολόγιστης αξίας.
Η γυναίκα ζούσε φτωχικά όλα τα χρόνια της ζωής της. Με αξιοπρέπεια, αλλά χωρίς πολλά λούσα. Αυτός ήταν και ο λόγος που έπεσαν όλοι από τα σύννεφα, όταν μετά τον θάνατο της ενημερώθηκαν πώς η τεράστια περιουσία της περνάει στο ίδρυμα, το οποίο κινδύνευε με «λουκέτο».
Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος της Λάρισας, Κ. Τζανακούλης, ο οποίος μιλώντας στην Espresso είπε: «Πρόκειται για ένα θείο δώρο που ευελπιστούμε να μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο. Αν και απαιτείται χρονοβόρα διαδικασία για να περιέλθει η δωρεά στο γηροκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά…».
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ηλικιωμένη και τα δύο αδέρφια της, εργολάβοι στο επάγγελμα, δεν είχαν παντρευτεί ποτέ. Τα αδέρφια της απεβίωσαν πριν λίγα χρόνια αφήνοντας όλη την περιουσία σε αυτή, ενώ η ίδια ζούσε μια λιτή ζωή ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερα, για να αφήσει στο ίδρυμα όσο το δυνατόν περισσότερα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου