16.12.11

Κάτω από την βάση τα οικονομικά στελέχη του Α,Σαμαρά !

Ανεπάρκεια στο οικονομικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας έτσι όπως αποτυπώνεται πλέον και στις δημοσκοπήσεις.!!
Σε τεράστιο πονοκέφαλο για τον Αντώνη Σαμαρά έχει εξελιχθεί η ανεπάρκεια του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας που αποτυπώνεται πλέον και στις δημοσκοπήσεις.
Η τελευταία έρευνα των εξαμηνιαίων τάσεων της MRB έχει προκαλέσει τεράστιο προβληματισμό στον πρόεδρο της ΝΔ και το επιτελείο του καθώς οι δύο αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομικών κ.κ. Νότης Μηταράκης και Χρήστος Σταικούρας βρίσκονται στον πάτο της λίστας με την αξιολόγηση των στελεχών του κόμματος από τους ψηφοφόρους.
Ειδικότερα, στην κατάταξη των 30 στελεχών της ΝΔ ο κ. Μηταράκης βρίσκεται στην ….29η θέση με 12,8% και ο κ. Σταικούρας στην 30η με 12,5%! Πάνω από τους δυο αρμόδιους για τα οικονομικά της ΝΔ βρίσκονται άλλοι 28 βουλευτές μεταξύ των οποίων ο Αργύρης Ντινόπουλος, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κ.α.
Η τεράστια αδυναμία των δυο στελεχών να στηρίξουν την οικονομική πρόταση της ΝΔ προβληματίζει έντονα τον πρέοδρο της ΝΔ καθώς η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα εστιαστεί στα θέματα της οικονομίας. Έτσι, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν αλλαγές σε αυτό το επίπεδο καθώς θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο οι κ.κ. Μηταράκης και Σταϊκούρας με τόσο χαμηλό «πέρασμα» στους ψηγφοφόρους της ΝΔ να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στον δημόσιο διάλογο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου