16.12.11

Κάνουν στριπτίζ για να πληρώσουν τις σπουδές τους !!

Φοιτητές μπαίνουν στη βιομηχανία του σεξ για να μπορέσουν να πληρώσουν τα δίδακτρά τους. Το ίδιο έκανε και η Emma Green από το Glamorgan της Ουαλίας, η οποία άρχισε να κάνει στριπτίζ μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της, κερδίζοντας 240 ευρώ την εβδομάδα, με τα οποία πλήρωνε τις σπουδές της.
Η 25χρονη που σπούδασε multi-media design στο πανεπιστήμιο του Glamorgan και αισθητική σε ιδιωτικό κολέγιο είπε ότι δεν μπορούσε να βρει μια κανονική έστω part-time δουλειά, καθώς το πρόγραμμα των σπουδών της ήταν πολύ πιεστικό.
«Μου άρεσαν και τα δύο αντικείμενα σπουδών, αλλά δεν είχα κάποιον να με χρηματοδοτεί ή άλλους πόρους. Κυριολεκτικά δεν είχα τίποτα» είπε η ίδια σε βρετανική εφημερίδα.
Η Emma αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της, όταν η Ένωση των Φοιτητών έβγαλε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούσε ότι ήταν μεγάλος ο αριθμός των φοιτητών που «δούλευαν» στη βιομηχανία του σεξ, ενώ άλλοι το έριχναν στον τζόγο και τα... ιατρικά πειράματα, προκειμένου να βγάλουν κάποια χρήματα για να μπορέσουν να σπουδάσουν!
Λίγο καιρό προτού αρχίσει να κάνει στριπτίζ η Emma ζούσε με λιγότερα από 50 ευρώ την εβδομάδα και το φοιτητικό δάνειο που είχε πάρει τη «βούτηξε για τα καλά στα χρέη», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ένας φίλος της τής είπε για τη «δουλειά με τη webcam», λέγοντάς της ότι το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένας υπολογιστής με κάμερα. «Έμοιαζε πολύ καλό για να είναι αληθινό και έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω. Ομολογώ ότι την πρώτη φορά ήμουν πολύ νευρική και δεν έβγαλα αρκετά. Αλλά μετά από μερικές προσπάθειες και το πρώτο σοκ του να μείνω... topless άρχισα να το συνηθίζω» πρόσθεσε.
Η Emma, που ζει στο σπίτι των γονιών της... γδυνόταν δύο με τρεις ώρες κάθε βράδυ κερδίζοντας 20-25 ευρώ την ώρα. Τα ποσά που συγκέντρωνε τις επέτρεπαν να πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της στο πανεπιστήμιο.
Τώρα συνεχίζει να κερδίζει περίπου 240 ευρώ την εβδομάδα. Λέει ότι θα σταματήσει να το κάνει όταν βρει μια κανονική full time δουλειά, «αλλά αυτό το διάστημα δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους νέους» αναφέρει.
«Βγάζω τα δικά μου λεφτά και προσπαθώ να βγω αλώβητη από αυτήν την κρίση με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ, χωρίς να αναγκαστώ να εγκαταλείψω την πατρίδα μου» προσθέτει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου