16.12.11

Μπαράζ ληστειών στην Αττική

Οι ιδιοκτήτες δύο σπιτιών στη Βάρη και στην Ηλιούπολη, έζησαν τον τρόμο τα ξημερώματα στα χέρια ένοπλων ληστών ενώ, από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί, σημειώθηκαν άλλες τέσσερις ληστείες στην Αττική.
Σε μία από τις ληστείες συνελήφθη ο δράστης, αλλά και αλλοδαπός υπάλληλος βενζινάδικου, που τον ακινητοποίησε χτυπώντας τον στο κεφάλι με καδρόνι.
Στην Ηλιούπολη, στις 4.30 τα ξημερώματα, τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε μονοκατοικία, όπου μένουν μητέρα και κόρη, χτύπησαν την μητέρα με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι, ακινητοποίησαν και τις δύο με την απειλή όπλων, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και τα κλειδιά του ΙΧ αυτοκινήτου της ιδιοκτήτριας, με το οποίο διέφυγαν. Η παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
Στη Βάρη, στις 10.30 χτες το βράδυ, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κοσμήματα και τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων τους.
Στις 3.11 τα ξημερώματα, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 109 στην Αγ. Βαρβάρα, συνελήφθη Έλληνας υπήκοος, γιατί εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από αλλοδαπό (υπήκοο Μπαγκλαντές) υπάλληλο του καταστήματος. Ο υπάλληλος όμως αντέδρασε και με ένα ξύλινο δοκάρι τον τραυμάτισε στο κεφάλι, γι' αυτό συνελήφθη και αυτός και οδηγήθηκε μαζί με τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα.
Χτες στις 8.18 το βράδυ στη Νίκαια, στη συμβολή των οδών Π.Τσαλδάρη και Ιωνίας, τρεις άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία κοσμηματοπωλείου και με την απειλή καλάσνικοφ και πιστολιού, αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας. Δράστες διέφυγαν με κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο και αναζητούνται.
Τέλος, σημειώθηκαν άλλες δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 161 στον Κολωνό και στο 30ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθήνας-Θήβας στη Μάνδρα, σε μάνδρα οικοδομικών υλικών στο Ελληνικό και σε βάρος δύο γυναικών στο δρόμο, στου Ζωγράφου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου