13.12.11

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ της πόλης από εθελοντές !!

Κυριακή 18/12
Στα πλαίσια του εποχικού καθαρισμού των κοινοχρήστων χώρων (πλατείες, πάρκα, παιδότοπους) για την ετοιμασία της πόλης εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων, ο Δήμος Καλαμάτας οργανώνει στις 18 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, καθαρισμό της κεντρικής ζώνης Καλαμάτας με συμμετοχή εθελοντών. Σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί, μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και εθελοντικών οργανώσεων, η κατανομή είναι η ακόλουθη.
ΚΑΝΕ :Πλατεία Όθωνος - Πάρκο Αναψυκτηρίου.
Σημείο συνάντησης : πλατεία Όθωνος – δυτικό περίπτερο.
Χρόνος συνάντησης : 9 π.μ. Κυριακή 18/12/2011.
ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Κεντρική Πλατεία – Περιβάλλοντες χώροι ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ., Δικαστηρίου και Διοικητηρίου.
Σημείο συνάντησης : Είσοδος Πνευματικού Κέντρου.
Χρόνος συνάντησης : 10 π.μ. Κυριακή 18/12/2011.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.
Σημείο συνάντησης : Πατινάζ Πάρκου – βαγόνι συλλόγου.
Χρόνος συνάντησης : 10 π.μ. Κυριακή 18/12/2011.
Ο Δήμος Καλαμάτας θα προσφέρει τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία καθαρισμού (σακούλες απορριμμάτων, πλαστικά γάντια μιας χρήσης και συρματόσκουπες)
Συντονιστές ορίζονται οι παρακάτω υπάλληλοι της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών:
για την Πλατεία Όθωνος - Πάρκο Αναψυκτηρίου τον γεωπόνο κ. Ζαμπάρα Αθανάσιο τηλ. 2721360854,
για την Κεντρική Πλατεία – Περιβάλλοντες χώροι ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. Δικαστηρίου και Διοικητηρίου την δασολόγο κ. Σταματελοπούλου Αγγελική τηλ. 27213846,
για το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων τον γεωπόνο κ. Φουντωτό Νικόλαο τηλ. 2721360854.
Τα προϊόντα καθαρισμού φυτικά και υπολείμματα συσκευασιών θα συλλέγονται σε ξεχωριστές σακούλες, τα φυτικά υπολείμματα θα αποσυρθούν από το συνεργείο πρασίνου για κομποστοποίηση στο φυτώριο του δήμου και τα υπολείμματα των συσκευασιών θα τοποθετηθούν στους μπλε κάδους ανακύκλωσης της περιοχής καθαρισμού.
Οι συντονιστές είναι υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των υλικών και εργαλείων καθαρισμού, καθώς και για την απομάκρυνση των φυτικών υπολειμμάτων σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο αποθήκης του συνεργείου πρασίνου κ. Γεωργόπουλο Γεώργιο – τεχνίτη κηπουρό.
Επιπλέον καλούνται όλες οι εθελοντικές ομάδες και σύλλογοι, που δεν έχουν συμβατική υποχρέωση με τον Δήμο Καλαμάτας, να πλαισιώσουν τις παραπάνω εθελοντικές δράσεις δηλώνοντας την συμμετοχή τους στην Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών στο τηλ. 2721360857 και στο 2721360850 ή στα υπηρεσιακά τηλέφωνα των παραπάνω συντονιστών.
Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων των μελών των παραπάνω συλλόγων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου