30.11.12

Είσαι ψεύτης, συκοφάντης, ανεπάγγελτος -Ντροπή σου καραγκιόζη !!!

Άναψαν τα αίματα χθες το απόγευμα στο καφενείο της Βουλής λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
 Πρωταγωνιστής ο βουλευτής της ΝΔ Γερασιμος Γιακουμάτος ο οποίος μόλις είδε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη να κάθεται και να πίνει τον καφέ του τον πλησίασε και του είπε με το γνωστό του στυλ: «Δεν ντρέπεσαι ρε ψεύτη, ρε συκοφάντη που βγαίνεις και λες ότι έχω αγορασμένο διαμέρισμα στο Κολωνάκι και σπίτι στα βόρεια προάστια; Θα πρέπει να ντρέπεσαι που είσαι βουλευτής και λες τέτοια ψέματα. Σε προκαλώ να πάμε τώρα σε συμβολαιογράφο και να στα γράψω όλα δωρεάν αν τα έχω.»
Ομως πριν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προλάβει να απαντήσει ο κ.«Γιακουμάτος τον κατακεραύνωσε για δεύτερη φορά: «Λες ότι πάω στο Αστέρα και κάνω μπάνιο. Θα πρέπει να ξέρεις ρε λασπολόγε ότι είμαι γιατρός και δούλευα για χρόνια πριν γίνω βουλευτής, δεν είμαι ανεπάγγελτος σαν εσένα. Ντροπή σου καραγκιόζη.»
Γύρω από «το τραπέζι της οργής» είχαν μαζευτεί πολλοί βουλευτές απ´όλα τα κόμματα . Ο κ. Παναγούλης επέμεινε να αναφέρεται στις διακοπές του κ. Γιακουμάτου στον Αστέρα, ο πρώην υπουργός φούντωνε κι άλλο και ευτυχώς εκείνη την ώρα χτύπησε το κουδούνι για την ονομαστική και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου